To Kill For… Partea a III-a

Cu toții avem lucruri sau experiențe pentru care ne-am dorit ca noul an să vină mai repede. Bineînțeles, e greșit să-ți trăiești viața fiind tot timpul în expectativă, dar nu despre asta este vorba aici, ci despre un wishlist cu chestii mișto, din care să se poată inspira oricine atunci când caută să-și facă mai interesant timpul care se scurge între două dorințe personale.

Iată care sunt highlight-urile pe care Cristi Minculescu și Horia Ghibuțiu ni le recomandă:

Cristi Minculescu
Muzician Rock

Recomand concertul „40 de ani – Cristi Minculescu & Valter & Boro”, primii 40!, pentru că e o introspecție în muzica și spiritul Iris, de-a lungul timpului. Vor fi și invitați-surpriză, sigur că aceste concerte aniversare au o încărcătură emoțională maiaparte. Practic, concertul validează faptul că suntem în activitate. Și sperăm să fiți prezenți și peste 10 ani, la semicentenar. E clar că o să fie foarte mișto.

Horia Ghibuțiu
Redactor Zile și Nopți

Dintre premierele cinematografice ale lunii martie, sigur nu voi rata una care, la rândul ei, prilejuiește mai multe premiere: Dorian Boguță regizează un lungmetraj, Irina Rădulescu, fiica Bibanului, debutează pe marile ecrane, iar inenarabila Mădălina Ghenea, într-un film românesc. Doru Boguță apare și el într-o secvență, Dragoș Bucur în mai multe, povestea e mișto, thriller-ul, bine urzit. “Urma”.