5 locuri din București care au luat măsuri împotriva Coronavirusului

Bucureștiul este în această perioadă mai pustiu. Cazurile din ce în ce mai numeroase de infectare cu Coronavirus au făcut ca autoritățile să ia măsuri care să limiteze contactul între oameni.
De asemenea, foarte multe companii și-au trimis angajații să lucreze de acasă pe această perioadă, până se mai liniștesc apele. Și sectorul de going out din București a fost afectat de nebunia iscată de COVID-19, unele cluburi au anulat concertele și evenimentele, altele au impus măsuri mai sporite de siguranță.

Iată 5 localuri din oraș care au luat măsuri împotriva Coronavirusului:

Guest House

Clubul Guest House și-a anulat toate evenimentele din luna martie și și-a anunțat publicul că cei care au achiziționat deja bilete își vor putea lua banii înapoi. De menționat că Guest House este un club foarte popular în rândul turiștilor și al expaților, așa că această măsură este mai mult decât binevenită.

Adresă: Popa Nan 82

Telefon: 0742.101.999

unteatru

unteatru (bar și teatru independent) a ales o metodă și mai ingenioasă de a renunța la public și clienți pe această perioadă, dar fără să-și închidă porțile complet: va face live streaming cu piesele de teatru, iar acestea vor putea fi urmărite în baza achiziționării unor bilete achiziționate online. În următoarea perioadă vor comunica și detaliile tehnice.

Adresă: Sfinții Apostoli 44

Telefon: 0721.268.516

J’ai Bistrot

J’ai Bistrot nu a luat măsuri atât de extreme, dar s-a conformat perioadei delicate și și-a anunțat clientela pe Facebook că în interiorul barului vor fi luate măsuri necesare pentru combaterea Covid-19. Și anume: dezinfecția periodică a mânerelor, toaletelor, meselor și ușilor; au fost montate dispensere de dezinfectant pentru mâini, au fost puse peste tot pliante și afișe cu măsurile de prevenire a răspândirii virusului etc. 

 Adresă: Calea Griviței 55

Telefon: 031.426.2047

Beans and Dots

 

Și cei de la Beans & Dots țin deschis în această perioadă, dar au pus pe mese dezinfectant pentru mâini, au aranjat mesele în așa fel încât să fie minim un metru între ele, își încurajează clienții să ia produsele lor la to go și să plătească contactless, fără bani cash. În plus, au pe Facebook și în cafenea toate aceste măsuri, pentru a fi citite și aprofundate de cât mai multă lume.

Adresă: Ion Brezoianu 23-25

Telefon: 0749.036.123

Control

Clubul Control a decis să anuleze toate concertele și petrecerile din următoarea perioadă, dar rămâne deschis în regim de terasă / bar cu monitorizarea strictă a numărului de persoane din interior. De asemenea, cei de la Control vor reveni în următoarea perioadă cu detalii despre returnarea banilor pe bilete sau cu noile date pentru evenimentele amânate.

Adresă: Constantin Mille 4

Telefon: 0733.927.861

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți