diMANSIONS Hit Music Festival se pregătește cu entuziasm pentru weekend-ul 19-21 iunie

Captain Hollywood Project, Boney M feat Liz Mitchell, Ottawan și CC Catch sunt numele care s-au adaugăt lineup-ului deja spectaculos de la diMANSIONS Hit Music Festival 2020, care îi include pe Gipsy Kings, Kaoma, Hermes House Band, Mr. President sau Real McCoy.

Însă, în contextul pandemiei de coronavirus, organizatorii sublinează importanța respectării tuturor măsurilor de prevenție care se fac la această oră în țară și ne transmit că privesc înainte cu optimism și pregătesc cu multă responsabilitate ediția din 2020.

Iată ce declară Daniel Santa, reprezentantul organizatorilor diMANSIONS – Hit Music Festival.

,,Sperăm ca după săptămâni de eforturi și sacrificii, diMANSIONS Hit Music Festival să fie primul mare eveniment al verii și să ne bucurăm împreună de reușita noastră, a tuturor, de a depăși acest moment greu. Din acest motiv, echipa de organizare, deși supusă unor dificultăți fără precedent, va continua munca extraordinară de pregătire pentru cea mai așteptată petrecere din inima țării. Monitorizăm cu atenție evenimentele, ținem legătura permanent cu toți artiștii și partenerii noștri și evaluăm constant care sunt cele mai bune soluții în beneficiul publicului nostru.
Cum ne puteți ajuta?
Urmați cu sfințenie regulile de igienă și prevenție transmise de către autorități, păstrați-vă calmul, isteria poate provoca pagube mult mai mari decât virusul în sine. Este fundamental ca în iunie să ne vedem sănătoși.
Cumpărați în continuare abonamente. Înțelegând situația actuală și grijile pe care fanii noștri le au în acest moment, renunțăm să scumpim la 15 martie abonamentele, așa cum era estimat inițial. Ținem să menționăm că dorința și speranța noastră este ca festivalul să se desfășoare la data inițial programată. Cazul extrem va fi acela al amânării, și nu al anulării festivalului. Nu există în acest moment niciun risc de a vă pierde banii investiți în abonamente. Un abonament achiziționat acum poate reprezenta un sprijin important pentru ca pregătirile să continue în cele mai bune condiții.
„Avem încredere că oamenii înțeleg gravitatea situației și vor face toate eforturile pentru a se adapta regulilor de prevenție. Sperăm, deci, ca situația să se îmbunătățească în curând și să putem să confirmăm data de desfășurare miilor de oameni care și-au luat sau intenționau să își ia un abonament la festival. Sănătatea și siguranța publicului sunt prioritare, iar acesta va fi principiul care va guverna toate alegerile noastre viitoare privind festivalul”, a declarat

 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de festival, urmăriți paginile de Facebook (@dimansions) – diMANSIONS Hit Music Festival și Instagram (di.mansions), precum și site-ul oficial, https://www.dimansions.ro/