3 canale YouTube care te ajută să faci mișcare acasă

E bine să faci mișcare afară, în aer liber, iar la sală ai tot ce-ți trebuie și spațiul necesar pentru exerciții care să te ajute să-ți dezvolți și întreții corpul, dar există situații în care timpul nu-ți permite nici una, nici alta.  Există soluții și atunci când ești blocat acasă: antrenorii personali de pe YouTube.

Iată 3 canale YT care te vor ajuta să te menții în formă chiar și în fața ecranului:

Blogilates

Cassey Ho face treaba asta de peste 11 ani  și o face cum trebuie. Nu degeaba canalul ei de YouTube a ajuns „cel mai mare imperiu online de fitness pentru femei”. Vei găsi aici o varietate foarte mare de exerciții, pentru toate grupele de mușchi și explicate în detaliu. De asemenea, toate exercițiile prezentate sunt „equipment free”, în afară de salteaua de yoga, dar și aia e opțională. Dacă abia aterizezi pe acest canal, îți recomandăm să începi cu POP Pilates for Beginners – Total Body Workout.

alo Yoga

Pe canalul alo Yoga nu vei învăța doar exerciții care-ți vor întinde și tonifia mușchi pe care nici măcar nu știai că-i ai, dar te va băga și într-o stare zen. Filosofia din spatele acestui canal de fitness are legătură cu mindfulness, așa că nu-ți vei lucra doar fizicul, dar și psihicul. Și, da, are legătură directă cu brandul de îmbrăcăminte sport alo, dar în clipurile de pe YouTube nu vor încerca să-ți vândă nimic.

Fitness Blender

Dacă canalele de până acum erau dedicate femeilor, Fitness Blender este un canal cu peste 600 de clipuri cu exerciții mixte, și pentru bărbați și pentru femei, pe care le poți face acasă, fără cine știe ce alte accesorii. Totul a fost creat din pasiune de către Daniel & Kelli, soț și soție, dar pe parcurs a devenit și extrem de profitabil, fiind acum unul dintre cele mai populare canale de fitness. În afară de cum să execuți exercițiile corect, cei doi îți vor da și sfaturi de nutriție sau de odihnă și care îți vor îmbunătăți viața în general.

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți