Ne putem aștepta la Jumanji 4?

Seria filmelor Jumanji ar putea avea o nouă continuare, după succesul major înregistrat cu ultimele două producții.

Jumanji: Welcome to The Jungle a fost atât de bine primit de public, încât povestea a fost transpusă în 2018 de cei de la NetEnt itnr-un video slot cu același nume, ce poate fi jucat și la NetBet. De altfel, NetBet Casino este unul dintre cei mai apreciați operatori din țara noastră, datorită ofertei variate pe care o are.

Succesul seriei Jumanji a continuat și cu The Next Level, filmul apărut anul trecut, astfel că se vorbește deja de un al patrulea episod al comediei.

Jumanji: Welcome To The Jungle a fost lansat în decembrie 2017, în timp ce Jumanji: The Next Level în decembrie 2019. Tocmai din acest motiv, zvonurile indică faptul că Jumanji 4 ar putea apărea în decembrie 2021.

Totuși, lansarea ar putea fi afectată de programul încărcat pe care actorul principal Dwayne Johnson îl are.

Acesta va trebui să filmeze și pentru DC Black Adam, care are lansarea programată tocmai în decembrie 2021. Este puțin probabil ca Sony să renunțe la Dwayne Johnson, în condițiile în care prezența actorului în film a adus un mare plus.

De asemenea, este de așteptat ca și Karen Gillan, Jack Black și Kevin Hart să apară și în Jumanji 4. În plus, se pare că distribuția va fi aceeași și în privința tinerilor: Madison Iseman va fi Bethany, Alex Wolff va fi Spencer, Morgan Turner va fi Martha, iar Ser'Darius Blain va fi Fridge. În lumea filmului se zvonește însă că în Jumanji 4 vor fi introduse și alte personaje.

 

Istoria Jumanji

Primul film Jumanji a apărut în 1995 și l-a avut în rolul principal pe Robin Williams. Filmul a fost inspirat din cartea cu același nume, scrisă în 1981 de Chris van Allsburg. Încă de la apariție, Jumanji a fost un succes la box office, înregistrând încasări în valoare de 263 de milioane de dolari, cu un buget de 65 de milioane de dolari.

Al doilea episod al seriei Jumanji - Welcome to the Jungle - a apărut abia în 2017, cu o distribuție nouă, avându-l pe Dwayne Johnson în rolul principal. Succesul a fost mult mai important, iar încasările s-au ridicat la 962 de milioane de dolari, în condițiile în care bugetul a fost sub 150 de milioane de dolari. De altfel, Jumanji: Welcome to the Jungle a fost al cincilea film că încasări din 2017.

Continuarea Jumanji: The Next Level a apărut în decembrie 2019, a fost regizată de Jake Kasdan și l-a avut în rolul principal tot pe Dwayne Johnson. Filmul a avut un buget de 125 de milioane de dolari și încasări totale de 793 de milioane de dolari. Jumanji: The Next Level a ocupat locul 10 în topul filmelor cu cele mai mari încasări din 2019.

Jumanji este considerat în general un film de familie, motiv pentru care echipa de producție încearcă să îl lanseze mereu în preajma Crăciunului.

Tocmai de aceea, un nou episod din seria Jumanji este o certitudine, în condițiile în care Dwayne Johnson a confirmat și el că va apărea într-un nou film. Singurul semn de întrebare rămas este data la care va fi lansat.