Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/03/2020
Artă & Cultură Evenimente

Filarmonica “George Enescu” transmite online concertele din colecția ”Clasic e fantastic”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Filarmonica “George Enescu” transmite online concertele din colecția ”Clasic e fantastic” Share Filarmonica “George Enescu” transmite online concertele din colecția ”Clasic e fantastic”


Începând de joi, 19 martie, pe site-ul www.fge.org.ro și pe pagina de Facebook a Filarmonicii ”George Enescu” și Asociația ”Clasic e fantastic”, vor fi postate la dispoziția publicului, concertele din colecția ”Clasic e fantastic”.

”Sperăm ca demersul nostru educativ, început în urmă cu 10 ani, să aibă un ecou pozitiv în întreaga țară. Concertele desfășurate în Sala Mare a Ateneului Român sunt, fiecare în parte, o vie și atrăgătoare lecție de muzică.Un concert va rămâne la dispoziția publicului două zile după care va fi schimbat cu cel care i-a urmat, ca dată, în stagiune. Sperăm ca cei care acum 10 ani erau copii ca și publicul de astăzi care, poate, se întreabă cum au fost concertele CEF în primele stagiuni, să se bucure din plin de demersul nostru menit să aducă un plus de educație artistică într-o lume cenușie și amenințătoare”, informează Filarmonica George Enescu.

Programul concertelor:
Joi și vineri – 6 Noiembrie, 2011 Orchestra inginerilor „Petru Ghenghea”
Sâmbătă și duminică – 4 Decembrie 2011, Orchestra medicilor „ Ermil Nichifor”
Luni și marți – 15 Ianuarie 2012, Muzica in familia Cazacu Miercuri și joi – 4 Martie 2012, Lecția de jazz Irina Sârbu Band

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută