Documentarul „colectiv” de acum pe HBO și HBO GO

Documentarul regizat de Aleander Nanau are premiera pe HBO azi, 19 martie, de la ora 20.00 și este disponibil pe platforma HBO Go începând tot de azi.  

Proiecțiile din cinema sunt momentan oprite din cauza epidemiei de coronavirus. 

Produs de Alexander Nanau Production în coproducție cu HBO Europe și Samsa Film, „colectiv” este un documentar ce urmărește evenimentele primului an de după tragedia din clubul Colectiv

„«colectiv» spune povestea primului an de după incendiul din clubul cu același nume și urmărește cu egal interes autorități și jurnaliști, într-o interacțiune permanentă de căutare și expunere a adevărului. Este un film despre sistem versus oameni, despre adevăr versus manipulare, despre interes personal versus interes public, despre curaj și responsabilitate individuală. Din 28 februarie în cinematografe”, au scris producătorii.

„Văzând Colectiv, realizezi importanța unei informații care nu e aservită puterii economice și politice”, a scris și presa italiană după premiera mondială de la Festivalul de la Veneția. 

Pentru HBO Go, platforma online de video streaming, este disponibilă o ofertă gratuită pentru abonații noi - o perioadă de gratuitate de o săptămână.