3 posturi de radio pun la dispoziţie spaţiu de emisie pentru iniţiativele civice care au nevoie de o portavoce în contextul situaţiei actuale

În vremuri de criză cu toţii putem contribui pentru a îndrepta lucrurile #impreună.

În momentul de față ne confruntăm cu o criză cum generația noastră n-a mai întâlnit și care va lăsa urme adânci în viețile noastre de după. Pandemia de Coronavirus ne afectează pe noi toți, direct sau indirect, și asistăm în timp real la schimbarea societății și a vieții așa cum o știam.

Deşi nu pare, situaţia actuală este şi o ocazie să devenim mai buni. Sunt oameni care chiar acum fac tot ce pot să ajute spitalele, alţii care gătesc pentru medici, alţii care duc cumpărăturile acasă pentru cei vulnerabili.

Cu toţii putem contribui. Nu ne lăsăm conduşi de frică şi ne concentrăm pe lucrurile constructive pe care le putem face. Prin creativitate, optimism, colaborare şi altruism, putem folosi situaţia actuală într-o ocazie de a fi mai uniţi şi mai buni.

#impreuna

Astfel, posturile de radio Kiss FM / Magic FM / Rock FM au lansat campania: „Solitari şi solidari - Rămânem împreună chiar şi la distanţă”

Toate cele 3 posturi de radio pun la dispoziţie spaţiu de emisie pentru iniţiativele civice care au nevoie de o portavoce în contextul situaţiei actuale.

Așadar, dacă știi o astfel de initiaţivă sau faci parte din una? Scrie un mesaj la:

impreuna@magicfm.ro 

impreuna@kissfm.ro

impreuna@rockfm.ro

De asemenea, fiecare post de radio are secțiuni în site dedicate acestei campanii, unde vei putea găsi inițiative civice care fac viața mai bună și mai ușoară în această perioadă de grea încercare pentru foarte mulți. 

Dacă vrei să descoperi mai multe despre ele sau să te alături lor, intră pe 

kissfm.ro/impreuna

magicfm.ro/impreuna 

rockfm.ro/impreuna 

Împreună putem depăși orice situație, oricât de grea! 

Împreună vom face față și urmărilor pe care le va avea această pandemie! 

Împreună putem să le oferim celor buni o voce puternică! 

sursa: unsitedemuzica.ro