#ZILESINOPTIACASA I 5 locuri de unde putem comanda cea mai bună pizza în #autoizolare

Când ești în autoizolare, creativitatea e salvatoare… la propriu. Fără creativitate mori de foame, chiar dacă ai cămara plină de provizii. Însă, din când în când e bine să mai dai o pauză creativității din bucătărie, altfel riști să o suprasoliciți și să rămâi fără. Mă rog, am făcut toată această introducere în cazul în care ai nevoie de o scuză ca să mai comanzi din când în când, cât ești în autoizolare, o pizza bună de la pizzeriile care fac delivery în această perioadă.

Iată unele dintre cele mai bune 5 opțiuni: 

Buoni e Bravi

Un pizza bar care înaintea erei Coronavirusului era tot timpul aglomerat, iar motivul era, în mod evident, pizza excelentă pe care o face aici chef Sorin Stoica și partenerii săi.

Livrările se fac în această perioadă în intervalul luni-vineri / 11:00-21:00. Au și sandvișuri și supa zilei, iar comanda minimă este de 70 de lei. 

Delivery prin: sistem propriu - 0735.215.224 / 0736.375.222

Facebook: facebook.com/pizzerie

Mamizza

Înainte nu se puteau face rezervări la Mamizza și dacă aveai ghinionul să mergi aici într-o sâmbătă seara riscai să-ți petreci seara în fața intrării, în așteptarea unei mese. Ei bine, acum vine Mamizza la tine, cu o pizza care să te facă să uiți de viruși și crize financiare.

Delivery prin: Uber Eats

Facebook: facebook.com/Mamizza

PizzaMania

Ce e mișto la PizzaMania, în afară de bunătatea de pizza pe care o fac cei de aici, e că în această perioadă livrarea e gratuită, dacă ești într-o rază de 8 km de PizzaMania. Poți să comanzi și pâine proaspătă cu maia și alte bunătățuri, trebuie doar să fii cu ochii pe ce mai postează ei în aceste zile pe pagina de Facebook.

Delivery prin: sistem propriu - 0757.090.933

Facebook: facebook.com/PizzamaniaBucuresti

Latin Pizza

Pizza de aici are același gust bun și în sistem de „to go”, iar în această perioadă cei de la Latin Pizza lucrează la foc intens, chiar în fața cuptorului, ca să facă bucureștenilor pizza perfectă și care să satisfacă poftele cât pentru 6 sezoane din serialul preferat.

Delivery prin: Glovo, Uber Eats, Food Panda, Takeaway

Facebook: facebook.com/latinpizza

 

Camionetta

Era culmea ca pentru o afacere care se cheamă „camioneta” să nu facă livrări, mai ales în perioada în care bucureștenii au cea mai mare nevoie de produsele lor. Așadar, apelează cu încredere la ce scot ei din cuptor, pentru că merită, fiind una dintre cele mai gustoase pizza din oraș. 

Delivery prin: Uber Eats & Glovo

Facebook: facebook.com/camionetta

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți