#Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea a II a)

Mâncarea aduce oamenii împreună. Propoziția aceasta are darul să mă calmeze. Că-i din cauza fripturii de pui pe care o mâncam duminică alături de ai mei, în copilărie, nu știu. Ceea ce știu însă, este că axioma asta a devenit o soluție pentru proprietarii și chefii multor restaurante din București de ceva timp, de când au apărut primele cazuri de coronavirus în România.

Însă, astăzi, activitatea restaurantelor este suspendată. 
Bucătăriile pot rămâne deschise, iar întreg segmentul HORECA este nevoit să se adapteze la noul context. Livrarea mâncării poate ajuta restaurantele să gestioneze mai ușor restrângerea activității sau chiar închiderea locației pentru o perioada nedeterminată.

Iată, aşadar, o listă cu 3 restaurante care fac delivery:

1.Restaurant cu specific românesc | Zeama bună

Fiecare să-și vadă de ciorba lui! Așa spune o vorbă din popor și sunt restaurante din capitală care respectă îndemnul. Ciorba e un fel de mâncare ce nu trebuie să lipsească de pe masa românului, iar cei de la Zeama bună o știu mai bine ca oricine. Poate de aceea au 3 locații în București.Delivery prin:
 ubereats, glovo, foodpanda, takeaway și eucemananc

2.Old Brick Pub 
Decorul ales din tema vechilor pub-uri englezesti si obtinut prin ruperea multor dalte si ciocane, te face să îți cumperi un Guiness acompaniat de Fish and chips sau chiar un burger, preparat care-i face cinste locului.

În plus, puteți opta pentru #DailyMenu, care include 2 feluri de mâncare și o băutură la alegere ( Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat sau Ciuc Radler). Meniul are un pret special de 29 Ron.

 

Comenzile se pot plasa telefonic începând cu ora 11.30 la 0760 130 474 / 021 243 43 47 sau direct on-line, dupa ora 12.00, pe www.oldbrickpub.ro/delivery

Delivery prin: sistem propriu

3.PizzaManiaRegula gătitului spune că dacă nu reuşeşti de prima dată, comandă pizza.
În această perioadă livrarea e gratuită, dacă ești într-o rază de 8 km de PizzaMania. Îți reamintim că aici poți să comanzi și pâine proaspătă cu maia și alte bunătățuri,

Delivery prin: sistem propriu - 0757.090.933

Anna Antal