iaBilet lansează vStage.ro

iaBilet lansează vStage.ro, platforma online de streaming LIVE, sau nu, cu bilet sau fără, dedicată artiștilor și profesiilor creative sau liberale, creatorilor de conținut.

Dacă eșți artist muzical sau de standup și vrei să te vadă fanii LIVE sau vrei să le prezinți un concert/perfromance de-al tău înregistrat în studio sau nu, vinzi bilete pe iabilet.ro că și până acum, apoi, fanii, la o ora anunțată intră pe vStage.ro, introduc codul de pe bilet și se bucură de stream.  

Dacă vrei să-ți prezinți cursurile online live, sau nu, (dans, muzică, pictură, coaching, antrenori personali etc..) sau ești un creator de conținut (blogger, vlogger etc..) de asemenea vStage este soluția pentru ține. 

vStage va oferă atât soluția de streaming cât și soluția de vânzare bilete prin iabilet.ro. Streamul poate fi transpus pe vStage prin soluția noastră sau puteți să folosiți orice altă soluție proprie, vStage putând insera în platforma orice altă varianta existența pe piață. Poți face streaming chiar și din studioul unei televiziuni, noi știm să preluăm streamul și să-l împărțim către fani. Costurile de bandă sunt suportate de noi la fel că și orice alte costuri tehnice. Tu nu te ocupi decât de partea de content iar livrarea și tot ce ține de partea tehnică e la noi, toate costurile fiinds incluse în comisionul de ticketing.

vStage funcționează și pe baza de coduri gratuite pentru cei care vor să-și ofere fanilor muncă în mod gratuit. Pașii sunt aceiași: fanii achizitoneaza bilete cu valoare zero și folosesc codurile de acces în platforma la o ora prestabilită. 

Transmisiunea live prin soluția oferta gratuit de vStage.ro este Full HD și poți folosi pentru a te filma LIVE camera de pe laptop / mac sau orice alt webcam. Cu cât camera cu care transmiți e mai profesională cu atât calitatea e mai bună. Dacă nu vrei să folosești soluția noastră, îți reamintim că poți folosi orice soluție proprie de streaming dorești, vStage putând insera și transmite orice fel de stream live, sau nu, chiar și din studiouri de televiziune.

Legat de costuri, plătești doar comision din biletele vândute!

Pentru mai multe detalii utilizați mailul contact@vstage.ro