#ZILESINOPTIACASA I Alături de restaurantele care fac delivery pentru noi toţi #solidaritate

Mâncarea aduce oamenii împreună. Propoziția aceasta are darul să ne calmeze, iar axioma aceasta a devenit o soluție pentru proprietarii și chefii multor restaurante din București de ceva timp, chiar de când au apărut primele cazuri de coronavirus în România. Nu o spunem noi, ci o declară, aproape în unanimitate, mai multe restaurante.

Adresăm şi pe această cale mulțumirile noastre partenerilor din București care distribuie revista ZILE ȘI NOPȚI împreună cu comenzile de delivery.

Iată de unde poate fi comandat preparatul tău preferat:

1.Balls. s-a deschis în luna mai a anului trecut și a devenit rapid unul dintre locurile cool ale Bucureștiului. La acest succes a contribuit combinația de nume (smart și cu aluzie)şi preparatul inedit în jurul căruia s-a dezvoltat localul (chifteluțele). Mai mult, aici găseşti toate rețetele marocane, italiene, românești  la care ai râvnit pe instragramuri străine.
Comanda minimă este 150 lei, iar banii se pot vira.
Dacă comanda se face până la ora 13.00- comanda se va onora în ziua respectivă.
Dacă comanda se va face după aceasă oră- livrarea se va face a doua zi, după prânz.

Delivery prin: sistem propriu
Facebook: @balls.bucharest

2. Restaurantul Grano
Nu sunt puţini cei care spun că Grano a fost un deschizător de drumuri în contextul în care la mo­mentul inaugurării, numărul localurilor putea fi numărat pe degetele de la o mână. Cert este că cei de aici au cel puţin un preparat care-i face cinste resturantului, şi anume : şnitel de vită şi ravioli cu trufe.
Comenzile se fac zilnic între orele 11.00-19.00

Delivery prin: sistem propriu şi ubereats
Facebook şi contact telefonic: +40 (21) 231 23 86 şi FB 

3.Hashtag Pub
Pub-ul, inspirat din cultura scandinavă, pregăteşte zilnic noi preparate. De aici îţi poţi comanda supe, burgeri, chiar şi păstrăv pe care aceştia îl servesc cu risotto, mazăre și păstârnac crocant.
Meniurile sunt disponibile zilnic pe site-ul lor https://hashtagpub.ro/delivery/, începând cu ora 12:00.

Delivery prin: sistem propriu https://hashtagpub.ro/delivery/
Facebook :  Facebook

4.Il Cantuccio
Restaurantul foloseşte cele mai proaspete ingrediente naturale pentru a-ţi oferi mereu experienţe culinare sănătoase şi pline de savoare. Începând cu meniurile pentru copii şi terminând cu specialitătile casei.
Program livrări: 10.00 - 22.00.

Delivery prin: sistem propriu http://www.ilcantuccio.ro/ Uber Eats şi Glovo
Facebook şi contact telefonic:  0721 251 823 şi Facebook 

5.J'ai Bistrot București
Este un bistro urban cu un meniu scurt de mâncare, meniu de prânz, variante de mic-dejun și diverse preparate gătite la evenimente speciale.
Comenzile se fac zilnic în intervalul 12:00 - 20:00.

Delivery prin: cu ridicare de la restaurant , Food Panda, Take Away sau Uber Eats
Facebook şi contact telefonic:   031 426 20 476 şi Facebook

6.Latin Pizza
Pizza de aici are același gust bun și în sistem de „to go”, iar în această perioadă cei de la Latin Pizza lucrează la foc intens, chiar în fața cuptorului, ca să facă bucureștenilor pizza perfectă și care să satisfacă poftele cât pentru 6 sezoane din serialul preferat.

Delivery prin: Glovo, Uber Eats, Food Panda, Takeaway
Facebook şi contact telefonic : 0746 909 189 – Centrul Vechi și 0753 226 655  - Dorobanți nr. 100 şi Facebook

7.Meze
Stai acasă, vine MEZE la tine!
Pentru comenzi cu livrare la domiciliu îi găsiți pe oricare din următoarele aplicatii și platforme pentru food delivery:
Delivery prin: Glovo, Uber Eats, Food Panda, Caserola, Takeaway

8.Old Brick Pub
Decorul ales din tema vechilor pub-uri englezesti si obtinut prin ruperea multor dalte si ciocane, te face să îți cumperi un Guiness acompaniat de Fish and chips sau chiar un burger, preparat care-i face cinste locului.
În contextual actual, însă, puteți opta pentru #DailyMenu, care include 2 feluri de mâncare și o băutură la alegere ( Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat sau Ciuc Radler). Meniul are un pret special de 29 Ron.

Delivery prin: system propriu www.oldbrickpub.ro/delivery
Facebook şi contact telefonic :  0760 130 474 / 021 243 43 47 şi Facebook

9.PizzaMania
Regula gătitului spune că dacă nu reuşeşti de prima dată, comandă pizza.
În această perioadă livrarea e gratuită, dacă ești într-o rază de 8 km de PizzaMania. Îți reamintim că aici poți să comanzi și pâine proaspătă cu maia și alte bunătățuri,

Delivery prin: sistem propriu şi TAKE AWAY 
Contact telefonic : 0757.090.933

10.Simbio 
Acest gastropub urban foarte popularîn rândul bucureștenilor e ca un vis transformat în realitate a două prietene foarte bune.
De două săptămăi, toate preparatele voastre preferate, cum ar fi Asian Beef Salad, se pot comanda foarte uşor.
Comenzile se fac zilnic în intervalul 11:00-21:30

Delivery prin: #UberEats și Glovo
Facebook: https://www.facebook.com/SimbioKitchenBar/

11.Restaurant cu specific românesc | Zeama bună
Fiecare să-și vadă de ciorba lui! Așa spune o vorbă din popor și sunt restaurante din capitală care respectă îndemnul. Ciorba e un fel de mâncare ce nu trebuie să lipsească de pe masa românului, iar cei de la Zeama bună o știu mai bine ca oricine. Poate de aceea au 3 locații în București.

Delivery prin: ubereats, glovo, foodpanda, takeaway și eucemananc
Facebook:  0722 254 627 şi Facebook

12. Voila Bistro
În mod ciudat, mai ales dacă ne amintim legenda conform căreia în urmă cu o sută de ani Bucureștiul era supranumit „micul Paris”, există puține restaurante cu specific franțuzesc în capitală (indiscutabil cu mult mai puține decât cele italiene sau orientale. Dintre cele existente, puține se disting cu adevărat (în sens pozitiv, firește), iar Voila Bistro este unul dintre ele.
De ce anume îți este cel mai și cel mai dor din meniul lor? Stay tunned, căci zilele acestea îşi actualizează modalitatea cea mai optima pentru delivery

Facebook

Mulţumim. Suntem alături de voi!