Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Vara la Casa EMA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vara la Casa EMA Share Vara la Casa EMA


Luna iunie aduce lucruri interesante la Casa EMA. Asa de interesante că nici nu stiu cu ce să încep. Hai sa vorbim de party! Pool Party. Exact, toată vara vom face partyuri la piscina de la Casa EMA. Primul eveniment de acest gen este sâmbătă, 9 iunie 2012 și va fi organizat de Dorina, instructoarea noastră de Kangoo Jumps. Evident că vom avea demonstrații cu ghetele săritoare dar veți avea posibilitatea să le încercați chiar voi, pe terasa de plajă.

Nu va lipsi muzica bună, câteva concursuri cu premii faine, dansuri în apă și pe plajă și pe terasă și mega distracție și bună dispoziție, pentru că vom fi mulți și agitați! Va fi prima petrecere din seria asta, urmează la pupitrul organizatorilor Mirela (instructoarea de Body Combat de la Casa EMA), Cristina (Zumba, Step Aerobic, Aqua-Gym) și Cristinutza (Tae-Bo), asa că avem ce face vara asta pentru a ne răcori și disra.

Pe de altă parte, nu neglijăm partea de întreținere corporală, astfel că toată luna Iunie vă propunem două promoții cel puțin fabuloase:

– Orice procedură la Capsula SPA costă doar 50 de lei, iar Ioana își prelungește programul – din 11 iunie va fi la Casa EMA de luni până vineri între orele 12.00-20.00. Programările se fac la recepție sau la Ioana Blidar (0761-208.603)
– La Nutriție și Dietetică, o consultație costă, luna asta, doar 45 de lei iar a 3-a va fi gratuită. Programări
la Ioana Țințișan (0742-875.020)

Așa că distracție și relaxare toată luna iunie. Ce ziceți? Haideți să povestim despre toate astea pe facebook.com/CasaEMA.
Casa EMA

Tel: 0363-401.497
E-mail: receptie@casaema.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută