#ZILESINOPTIACASA | Priveşte cerul... la Teatrelli

Teatrelli s-a alăturat campaniei #StămAcasă și oferă acces gratuit chiar la spectacolele din stagiunea curentă, dând astfel şansa tuturor consumatorilor de artă performativă, nu doar bucureşteni, să aibă acces prin intermediul programului Teatrelli Online la un inedit spectacol de teatru-dans cu mesaj extrem de actual care a avut premiera în vara anului trecut.

Duminică, 12 aprilie, în intervalul orar 18:00-23:00, pe site-ul www.teatrelli.com se va difuza Priveşte cerul..., o producție semnată de Bogdan Bolohan care propune o combinație inedită: mișcări de breakdance pe un fundal sonor de muzică clasică și videoproiecții. Acest spectacol ne reaminteşte că, deseori, în viteza mediului urban, în agitația vieții de birou din care adesea nu mai reușim să ne desprindem pentru a ne putea bucura de lucrurile simple, rutina zilnică ne sugrumă, iar tehnologia devine indispensabilă şi, în același timp, acaparatoare. Şi atunci un artist simte nevoia să ne spună: Privește cerul… Dar mai multe despre conceptul spectacolului ne dezvăluie chiar creatorul acestuia, coregraful Bogdan Bolohan în cadrul Interviurilor Teatrelli .

Bogdan Bolohan, care și-a început cariera chiar ca dansator de breakdance pe străzile Bucureștiului dar este actualmente coregraful unora dintre cele mai de succes emisiuni din țară, Românii au talent! și Vocea României, a reușit să aducă împreună, într-un spațiu cult, street dance-ul și teatrul și să armonizeze cele două sfere culturale într-un mod absolut unic – o premieră pentru scena de teatru bucureșteană.

Trailer show chiar AICI

Echipa de performeri care vor ‘privi cerul’ duminică de pe scena Teatrelli sunt Bogdan Bolohan, Cristina Diatcu, Cristian Dragoș Roșu, Laurențiu Ioan Ioanovici, Bogdan Zamfir, Bogdan Pleșa, Carla Nicole Munteanu.

Urmăriţi aici invitaţia la Priveşte cerul... transmisă de acasă de către Bogdan:

Recomandare de Ioan Big

Foto: Alex Bărbulescu