Jurjak lansează piesa “Timpul”, care va fi inclusă și pe următorul album

Jurjak intră într-o conversație cu prezentul și ne aduce gândurile sale în noua sa piesă, "Timpul". Melodia este inclusă pe cel de-al treilea album al artistului.

 

Mesajul pe care Jurjak ni-l transmite e că trebuie să trăim prezentul fără să ne gandim la viitor sau trecut. "Timpul este un schelet fără haine, dezbrăcat".

"Timpul este o piesă cu influențe trip hop, o piesă ce reprezintă starea mea actuală, este prima dată când abordez din punct de vedere vocal un stil mai rap. Atât piesa, cât și videoclipul, sunt făcute în izolare, la mine în dormitor (de altfel ca majoritatea pieselor)", a declarat Jurjak.

Piesa "Timpul" este inclusă pe cel de-al treilea material discografic al lui Jurjak, "Hoții de vise", pe care artistul ar fi trebuit să-l lanseze pe 6 mai. Pe acest material se regăsește și melodia "Inimă de piatră".

"Al treilea album ar fi trebuit să-l lansez pe data de 6 mai la Expirat, dar... până la evenimentul oficial de lansare, voi publica câte o piesă de pe noul album! Multă pace și sănătate! Să ne vedem cu bine!", a adăugat Jurjak.

În octombrie 2018, Jurjak și-a lansat cel de-al doilea album oficial "Blues Berry". Un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila"