5 locuri din București de unde putem comanda burgeri în #autoizolare

Săptămâna trecută ți-am spus de unde poți comanda pizza în autoizolarea de acasă, dar între timp poate ai învățat s-o faci acasă, mai ales că a mai început să apară și drojdia pe piață. Dar burgerii sunt un pic mai dificil de făcut, având în vedere că poate nu vrei să-ți umpli apartamentul de fum de la grătar.
Și, să fim sinceri, când e ultima oară când ai făcut un super burger acasă?

Așadar, săptămâna asta îți zicem oferim o listă cu 5 restaurante care s-au adaptat situației și-ți livrează burgeri acasă.

 

Modelier

 

Modelier este renumit printre iubitorii de burgeri din București. Este unul dintre locurile preferate pentru a satisface aceste pofte, iar acum s-au reinventat și vor livra burgeri la tine acasă pe toată perioada pe care se vor vedea nevoiți să țină porțile închise, poate și după acea.

Delivery prin: Uber Eats

Facebook: facebook.com/MODELiERBAR 

Burger Van

 

Și burgerii de la Burger Van sunt delicioși, în plus poți comanda de aici și cel mai bun burger vegan de pe piață, cel de la Beyond Meat. Comenzile se fac prin Uber Eats și din când în când mai au și oferte de 1+1, așa că profită de ele cât poți. 

Delivery prin: Uber Eats (poți prinde și oferte de 1+1 gratis)

Facebook: facebook.com/burgervanbistro

Switch.eat

 

Switch.Eat e un alt jucător vechi de pe piața burgerilor din București. Au un meniu generos, cu tot felul de surprize interesante. Dacă nu ne crezi, îți spunem doar atât: într-o perioadă aveau și burgeri din carne de crocodil. Pur și simplu nu o să te ierți dacă, atunci când ți se face poftă  în #autoizolare de un burger bun uiți să verifici ce au în meniu.

Delivery prin: Uber Eats, Glovo si FoodPanda

Facebook: facebook.com/switchbistro

Furgoneta Street Chefs

 

Băieții de la Furgoneta te îndeamnă să stai acasă, să keep calm și să comanzi burgeri „Important este ca toți cei care pot să stea acasă să o facă. Vă aducem noi bunătățile pe care vi le doriți. Ne-am luat extra măsuri de prevenție, totul este verificat și curățat de mai multe ori, noi ne protejăm și mai mult, atât pentru voi, cât și pentru familiile noastre. ❤️” Cam așa sună mesajul lor.

Delivery prin: Uber Eats, Glovo, Takeaway sau FoodPanda

Facebook: facebook.com/furgoneta

 

Burger Peter Lounge

 

Începând cu 20 martie, și cei de la Burger Peter au luat toate măsurile recomandate de autorități pentru a preveni răspândirea virusului și au început să facă intens livrări. Așa că și ei sunt o opțiune bună atunci când te lovește pofta de burgeri buni în timp ce #staiacasă.

Delivery prin: Glovo, UBER Eats, FoodPanda, Takeaway

Facebook: facebook.com/BurgerPeterLounge

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți