Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/05/2020
Lifestyle / Travel Muzică

TRAVEL & MUSIC: Un weekend cu The Weeknd în Londra, după pandemie

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii TRAVEL & MUSIC: Un weekend cu The Weeknd în Londra, după pandemie Share TRAVEL & MUSIC: Un weekend cu The Weeknd în Londra, după pandemie


E greu de imaginat cum va arăta viața după pandemia de COVID-19. Vor exista cu siguranță destul de multe restricții și reguli prin care să păstrăm distanțarea socială pe cât posibil, dar asta nu înseamnă că viața ni se va schimba radical. Vom călătorii în continuare, iar evenimentele live, concertele și festivalurile se vor relua.

Viețile noastre trebuie să meargă mai departe. Coronavirusul poate fi extrem de periculos, dar nu poate ține timpul în loc, niciun agent patogen nu poate face acest lucru. 

Experții estimează că pandemia de COVID-19 va începe să bată în retragere în această vară, iar în toamnă lucrurile ar trebui să intre în normal.
De aceea, de exemplu, The O2 Arena din Londra are o ofertă generoasă de concerte pentru luna octombrie.
Unul dintre cele mai mișto evenimente de acolo, la care poți să-ți cumperi bilet încă de pe-acum, este concertul The Weeknd. Artistul canadian va susține 4 concerte aici în luna octombrie, iar cel de pe 11 va fi primul, deci va fi și cel mai deosebit. În plus, pică și duminică, numai bine pentru a petrece un weekend în Londra pe muzica lui The Weeknd. 

Am ales de pe noul album, „After Hours”, 3 piese care se potrivesc de minune cu 3 atracții turistice din Londra, dar artistul canadian are multe piese care vibrează bine cu The Big Smoke.  

Cu „Heartless în căști poți să descoperi istoria sângeroasă a capitalei Regatului Unit, plină de povești groaznice și de groază, prezentate într-o variantă interactivă și un pic kitschoasă la Catacombele londoneze (London Dungeon) prin intermediul tehnologiei, dar și cu ajutorul unor actori. 

TRAVEL & MUSIC: Un weekend cu The Weeknd în Londra, după pandemie

Pe „Blinding Lights trebuie neapărat să urci într-o seară în vârful celui mai celebru zgarie-nori din sticlă și oțel din Londra, The Shard.

Costă 30 de lire, dar merită să vezi cum strălucește în întuneric unul dintre cele mai celebre orașe din lume.

TRAVEL & MUSIC: Un weekend cu The Weeknd în Londra, după pandemie

La momentul când a fost finalizată în 2012, era cea mai înaltă clădire din Europa, măsurând 310 metri. Observatorul de la etajul 72 oferă o priveliște panoramică unică asupra orașului. 

London Eye este o atracție extrem de populară pe care ai văzut-o cu siguranță în filme. Este o roată gigantică situată pe malul sudic al Tamisei.

TRAVEL & MUSIC: Un weekend cu The Weeknd în Londra, după pandemie

Structura are o înălțime de 135 de metri și a fost construită ca parte a sărbătoririi noului mileniu în capitala Marii Britanii. Costă 20 de lire să de dai în ea. Dă play piesei „In Your Eyes” când ajungi în vârf și privește Londra în ochi, dar și pe persoana de lângă tine, căci cu siguranță va fi un moment special pe care vei dori să-l împarți.   

Bineînțeles, Londra are de oferit enorm de multe lucruri interesante, este un oraș plin de istorie și cu un peisaj cultural greu de descris și cuprins, dar cel mai important este să-l descoperi în moduri cât mai creative, care să-l facă al tău, iar prin muzică este cel mai ușor să faci acest lucru.  

Cursă Blue Air: 10-12 octombrie TBA (în funcție de perioada în care cumperi biletele) 

Cazare: Top Night Hotel (7.1 Bine) 977 lei / camera dublă 

Bilet concert:  50 – 100 lire

Material realizat de Gruia Dragomir

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută