Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/05/2020
Evenimente

#StaiAcasă, comandă de la restaurantele preferate și primești gratuit revistele ZILE ȘI NOPȚI București și CINEMAP, edițiile de mai!

Gilea Marian De Gilea Marian
Comentarii #StaiAcasă, comandă de la restaurantele preferate și primești gratuit revistele ZILE ȘI NOPȚI București și CINEMAP, edițiile de mai! Share #StaiAcasă, comandă de la restaurantele preferate și primești gratuit revistele ZILE ȘI NOPȚI București și CINEMAP, edițiile de mai!


Trăim vremuri ciudate, de neimaginat acum câteva luni. Tot ceea ce făceam în rutina zilnică, ce ni se părea că este normal, a devenit brusc, peste noapte, interzis. Nu mai avem voie la restaurant, la teatru sau la cinema… ne-am trezit blocați între pereții unui spațiu pe care-l numim “acasă”. Iar acum “acasă” a devenit și spațiu de lucru și cinematograf și teatru și orice altceva ne dorim ca timpul să se scurgă mai repede.

Afacerile s-au închis peste tot în lume. Restaurantele încearcă să reziste oferind servicii de delivery. Presa scrisă pe bani e condamnată la moarte. Nici revistele gratuite nu o duc foarte bine. Time Out Londra a suspendat ediția printată și a devenit Time In. Internetul e invadat de fake news, iar televizorul mai bine stă închis.

În această lume întoarsă cu susul în jos, ne-am adus aminte că noi, ZILE ȘI NOPȚI, sărbătorim anul aceasta 20 de ani. Nimic nu anunța că nu va fi un an “pe cinste”. Ce filme aveam de văzut anul acesta! La câte restaurante aveam în plan să mergem! Câte spectacole, evenimente, concerte sau festivaluri trebuia să bifăm în acest an! Și ce vacanțe de vis am planificat!

#reset #restart #reboot

Peste noapte toate visele noastre s-au “amânat”. Nu “anulat”! Într-o zi ne vom întoarce la viețile noastre. Mai precauți, mai atenți la ce e în jur, dar cu siguranță ne vom întoarcem. Dar până atunci, ce facem?

Noi am decis să nu renunțăm! Trebuie să mergem mai departe! Trebuie să dăm un semn de normalitate! Trebuie să oferim un exemplu!

DA, ZILE ȘI NOPȚI apare în PRINT și în această perioadă.

Cu o parte din angajați în șomaj tehnic, cu o parte din angajați cu “normă redusă”, cu ostilitatea majorității agențiilor de publicitate care nu mai cred în print (“in rebate they trust”), cu un tiraj redus, cu multe sacrificii – am reușit să ieșim în print și în această perioadă. Și suntem mândri de acest lucru!

#StaiAcasă, comandă de la restaurantele preferate și primești gratuit revistele ZILE ȘI NOPȚI București și CINEMAP, edițiile de mai!

 A ieșit o revistă “pe cinste”, de colecție, pe care cu siguranță o vei citi de la prima până la ultima pagină! Dacă nu ne crezi pe cuvânt, uite câteva subiecte din acest număr:

To Kill For... cu: Berti Barbera, Ana-Cristina Leonte, Marian Olaianos, Ştefan Neculai

PiSI-Files: note informative de la colocatari: Irina Margareta Nistor, Tony Mott Antoneta Gales, Dorian Boguta

Horia Ghibutiu: Dan Byron, profeție despre “Azi”;

Razvan A. Voiculescu: Nicu Alifantis. “Ce bine că ești”

Clin D’Oeil: Alina Șerban – o poveste despre lupta în ring și în viață. Interviu de Ioan Big.

George Mihalcea: Foodie Love

Horia Ghibutiu: Locuri literare de vizitat după pandemie;

Interviu de Ioan Big cu Bruce Katz – profu’ de Blues

Omul cu discurile. Berti Barbera: Decebal Badila “Linda Flor”

Artă coregrafică: interviu cu Andrea Gavriliu realizat de Ioan Big;

Artiști urbani: Wanda Hutira, interviu de Gruia Dragomir

Povești de succes: MOKKO

Monica Felea: Este viitorul cinemaului în pericol?

Interviu EXCLUSIV realizat de Ioan Big cu Tom Wlaschiha: de la Game of Thrones la Das Boot

Gruia Dragomir: cum să călătorești din autoizolare

Aniversare: Clint Eastwood la 90 de ani

Revista se distribuie cu ajutorul unor restaurante care fac delivery și atunci când comanzi de mâncare vei primi și o revistă ZILE ȘI NOPȚI, țiplată în folie de plastic (pentru siguranța ta). Împreună cu revista ZILE ȘI NOPȚI de București se distribuie și revista CINEMAP, ediția de mai.

Comandă prin delivery de la următoarele locații și primești și revistele noastre.

balls

Grano

Hashtag Pub

Il Cantuccio Ristorante 

J’ai Bistrot

Latinpizza

Old Brick Pub

Pizzamania

Simbio

Uncle John

Voila

White Horse

Zeamă Bună 

Mulțumim acestor restaurante pentru ajutor și comandați cu încredere de la ei!

Vă mulțumim și că ne citiți, în print sau online pe www.zilesinopti.ro

Marian Gîlea, ZN

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută