Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2020
Artă & Cultură / Performing arts

Andy Serkis, cel care l-a interpretat pe Gollum, va citi 12 ore din “Hobbitul”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Andy Serkis, cel care l-a interpretat pe Gollum, va citi 12 ore din “Hobbitul” Share Andy Serkis, cel care l-a interpretat pe Gollum, va citi 12 ore din “Hobbitul”


Actorul britanic Andy Serkis, cel care a interpretat pesonajul Gollum, iniţial cunoscut sub numele Smeagol, în seriile ”Lord of the Rings” (”Stăpânul Inelelor”) şi ”The Hobbit” (”Hobbitul”), face un maraton de lectură care va dura aproximativ 12 ore.

Serkis promite să citească în întregime – și fără pauze – “Hobbitul”, cartea scrisă de JRR Tolkien care a stat la baza seriei de trei filme cu același nume regizată de Peter Jackson.

Maratonul “Hobbitul” începe vineri, 8 mai, la 10.00 ora Londrei (12.00, ora României) și va putea fi urmărit accesând un link postat de actor pe platforma de donații GoFundMe , unde se vor strânge banii pentru NHS Charities Together și Best Beginnings.

NHS Charities Together este organizaţia în care sunt adunate toate acțiunile de caritate dedicate sistemului medical britanic, iar Best Beginnings, al cărei ambasador e Andy Serkis, este o organizație care sprijină părinții și copiii și care acum caută să informeze corect gravidele în legătură cu ce implică sarcina și nașterea în pandemie.

Andy Serkis: ,,În aceste vremuri dificile, vă propun să plecăm împreună într-o aventură fantastică de 12 ore pe Pământul de Mijloc și să strângem bani pentru două organizații de caritate aflate în slujba oamenilor care au acum cea mai mare nevoie de ajutor.’’

Serkis estimează că lectura va dura 10, maximum 12 ore.

Andy Serkis, cel care l-a interpretat pe Gollum, va citi 12 ore din “Hobbitul”

Actorul a glumit spunând că va trebui să-şi confecţioneze un semn cu mesajul ”revin în cinci minute” pentru momentele în care va trebui să meargă la toaletă sau când va dori să ia o gustare, dar în afara acestora, actorul a declarat că este pregătit să facă faţă provocării.- spun cei de la BBC.

Audiţie plăcută!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută