GREEN | 3 locuri de unde să comanzi fructe, legume și zarzavaturi bio

Indiferent dacă vrei să eviți piețele publice în această perioadă sau doar ești comod și vrei să comanzi legume și fructe nu doar proaspete, dar și eco sau bio, care să-ți fie aduse direct la ușă, atunci lista asta este pentru tine. 

Grădina Corbilor 

Grădina Corbilor este un proiect pornit din pasiune și dragoste pentru natură, dar și din dorința de a avea un business curat și în același timp profitabil. Băieții de la Grădina Corbilor vin cu o ofertă de zarzavaturi proaspete și bio, livrate chiar pe masa ta. De-a lungul anului, în grădina lor cresc aproximativ 364 de specii și varietăți de plante comestibile. Se laudă că folosesc soiuri vechi, nehibridizate și stabile, care deși au o producție mai scăzută, au o concentrație de nutrienți, vitamine și compuși aromatici cu mult mai mare decât în hibrizii cultivați intensiv în sistem convențional. Merită să vezi dacă spun adevărul. 

Facebook: https://www.facebook.com/pg/gradinacorbilor

 

Nasul Roșu 

Deja cu o vechime de 4 ani pe piață, Nasul Roșu este o fermă vegetală ecologică cu magazin propriu, dar și cu sistem de livrare la domiciliu. În plus, în magazinul lor vei găsi și multe alte lucruri eco sau bio, care provin de la alți producători locali, de la carne, pește și brânzeturi, până la dulciuri și vin, toate au ceva special și și-au găsit locul în cămara lor. Oferta lor este una foarte generoasă, așa că merită să arunci un ochi peste ce au în „galantare”. 

Facebook: facebook.com/NasulRosu/

 

Ferma BioDumbrava

Ferma ecologică Biodumbrava a apărut în 2010 și este printre primele ferme de profil ecologic din apropiere de București, la 15 km distanță. Pe lângă produsele bio, aceasta promovează și o gamă largă de legume din soiuri românești. În plus, fiind de atât de mult timp pe piață, au și foarte multe produse de producție proprie în portofoliu: produse congelate, deshidratate, murături etc.  Poți să-i vizitezi sau poți să le ceri lor să te viziteze cu o comandă acasă. 

Facebook: facebook.com/Biodumbrava/

Material realizat de Gruia Dragomir, Redactor Zile şi Nopţi