I love you a latte | 3 cafenele din Brașov care îți livrează cafea

Se spune că orice criză devine suportabilă cu o cafea bună.
Sunt zile în care cafeaua (îţi) dă în foc şi sunt zile în care astfel de lucruri sunt considerate nu doar o catastrofă, ci şi o dovadă clară de slăbiciune morală.
Prepararea cafelei joacă un rol semnificativ pentru calitatea sa în momentul consumului. Cafeaua preparată de un barista la o cafenea are mereu un gust diferit – aproape întotdeauna mai bun – față de aceeași licoare preparată la domiciliu.

Personal, după ce beau o cafea bună, observ că nu pot să scap de gândul că e un simbol atemporal. E o exagerare, desigur, dar nu pot să gândesc altfel.

Mai e timp să-ți schimbi obiceiurile în izolare, așa că iată 3 locuri de unde poți comanda cafea la tine acasă 

  1. Croitoria de cafea

,,Columbia înseamnă soare, cu note exotice, cu o aciditate asemănătoare vinului roșu, care trece printr-o fermentare parțială a bobului de cireașă de cafea cu note de violete, mango și afine. Ei, nu-i așa că este foarte mult de explorat? "- declară Mugur Tureschi, care își propune să îi facă pe clienții săi să miroasă din cap până în picioare a cafea proaspăt prăjită.

Croitoria de cafea rămâne alături de noi cu o cafea bună, exact după cum şi-au propus încă din prima zi de activitate în mica prăvălie din curba de pe Iuliu Maniu nr.17.

Cafeneaua livreză GRATUIT în Brașov și împrejurimi.
Mai mult, pentru a fi mai aproape de iubitorii de cafea de specialitate, cei de aici au relansat magazinul virtual https://nolacoffee.shop/magazin/ prin care livrează oriunde in Romania, dar și în Uniunea Europeana. Cafeaua este proaspăt prăjită în prăvălie.

Transportul national este gratis cu condiţia să comandaţi cel puţin 2 pungi de cafea.

Accesând acest link puteţi dona şi #cafeapentruspitale

Facebook: @croitoriadecafea 

    2.Cafeteca Patria

În timp ce brandul „Cafeteca” împlinește 11 ani, cafeneau de la Patria tocmai a aniversat 4 ani de când atrage brașovenii la o cafea excelentă.

Eduard Costea pentru BizBrașov: ,,Prăjirea cafelei se face în locație, ceea ce asigură prospețime, cafeaua depreciindu-se constant după momentul prăjirii, indiferent ce modalitate de conservare s-ar alege. Apoi prăjirea în locație asigură un anumit „awerness” pentru locație în sine, oamenii alegând din ce în ce mai mult produsul în locul etichetei. "

Între orele 9:00-17:00 iti poti servi băutura preferată la pachet, dacă nu poti ajunge vor veni cei de aici la tine acasă.
Detalii si comenzi la 0368004934

Facebook @cafetecapatria 

3. 5 To Go

Din 2015 și până în prezent, în 5 ani, 5 To Go a avut parte de o dezvoltare extraordinară, devenind cel mai mare lanț de cafenele din România - peste 150 de locații în București și alte 16 orașe din țară.
În plus, este un brand 100% românesc.

Dacă rețeaua a repornit businessul pe data de 5 mai, atunci când au decis să funcționeze funcţiona în regim de „to go” şi „drive through”, trebuie să vă spunem că locația de pe #PaulRichter1 se pregătește de deschidere!

Ne vedem la cafea vineri, 15.05, începând cu ora 9.00

Facebook @5togobrasov 

Material relizat de Anna Antal