5 restaurante bucureștene de unde poți comanda o masă deosebită

Pandemia de COVID-19 ne-a schimbat viețile tuturor și ne-a obligat să ne reinventăm într-o mai mică sau mai mare măsură. De exemplu, în această perioadă de autoizolare am gătit cu toții mai mult decât oricând. De asemenea, unele restaurante scumpe și mai speciale din București s-au văzut nevoite să se adapteze și să intre și ele pe piața de delivery.

Așa că, în zilele când nu mai vrei să te spetești în bucătărie, gândește-te că poți să comanzi o masă cu adevărat deosebită de la unul dintre aceste restaurante.

 

MAIZE

În zilele obișnuite, MAIZE este un restaurant cu prețuri peste medie, dar acum și-au adaptat preparatele pentru zona de delivery, iar prețurile sunt mai accesibile. Cu toate acestea, oferta lor a rămas la fel de apetisantă și atractivă. Vei găsi aici un meniu care merită toți banii și care-ți va oferi o masă cu adevărat deosebită. 

Facebook: facebook.com/Restaurant.Maize

Livrare prin: sistem propriu sau Uber Eats

NOUA

Restaurantul NOUA reprezintă proiectul de suflet al lui Alex Petricean, unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi. O masă aici reprezenta o adevărată experiență, dar nu era nici ieftină. Acum poți să încerci preparatele deosebite de la NOUA la tine acasă și la prețuri mult mai accesibile. Merită să profiți de treaba asta. 

Facebook: facebook.com/NOUA.bucatarieromaneasca

Livrare prin: sistem propriu 

Noeme 

Noeme este un alt restaurant din Capitală cu bucătărie rafinată și profil de fine dining. E de la sine înțeles că prețurile erau mai piperate, dar de când cu pandemia, acestea au scăzut, nu și calitatea felurilor de mâncare preparate aici. Au meniuri pentru 2 sau 4, dar și opțiunea de a adăuga pairing de vin. 

Facebook: facebook.com/restaurantNoeme

Livrare prin: sistem propriu 

BistroMar

Peștele și fructele de mare au fost printre primele feluri de mâncare care au cam dispărut din dieta noastră odată cu autoizolarea. E foarte greu să mai găsești prin supermarketuri pește proaspăt și de calitate. Dar poți rezolva acest aspect destul de simplu, comandând meniurile speciale de la BistroMar, care încă se aprovizionează constant cu pește proaspăt. 

Facebook: facebook.com/bistromar.ro

Livrare prin: sistem propriu

 

Four Seasons 

Four Seasons este unul dintre cele mai bune restaurante libaneze din București, cu produse de calitate și preparate care-ți lasă gura apă. E locul perfect pentru a comanda niște mezze cu un falafel bun și niște fatush și tabbule sau un kebab excelent. Tu alegi cum le combini, dar cu siguranță vei avea parte de o masă deosebită.  

Site: four-seasons.ro

Livrare prin: sistem propriu 

Material realizat de Gruia Dragomir, Redactor Zile şi Nopţi