"Cel mai..." cu Vlaicu Golcea

Teatrelli "online" lansează o serie de recomandări culturale și de divertisment chiar de la CREATORII implicați în proiectele TEATRELLI.

Iată recomandările culturale ale lui Vlaicu Golcea, cel care semnează muzica și este performer în spectacolul Teatrelli „Urban GIF Show”.

Cel mai… frumos spectacol online

“Nu am nici cea mai mică emoție cum că aș fi încurcat categoriile, pentru că Mihai Păcurar este și un spectacol online. Urmăriți canalul lui Vimeo sau pur și simplu mihaipacurar.com.

Despre linkul de mai sus: este primul lui scurt-metraj de animație, la care am fost fericit să pot și eu lucra. L-am revăzut acum o săptămâna, după vreo 2 ani de pauză. Am rămas cu aceleași clipe suspendate după ce s-a terminat și, ulterior, cu relaxarea că pentru unii dintre noi nu prea contează fâțâiala fashionistă a pseudo-breslei în care ne învârtim, ci mai degrabă o nevoie permanent iminentă de a formula neliniști personale ce-și pot găsi ulterior relevanță și în neliniștile altora. Chiar dacă durează ceva … :)”

Cel mai … cel serial

ex aequo: The Midnight Gospel (https://www.netflix.com/title/80987903) și Devs I. (https://hbogo.ro/series/devs/season-1)

bonus: Flight of the Conchords. Live in London (https://hbogo.ro/mov…/flight-of-the-conchords-live-în-london) și Flight of the Conchords I. (https://hbogo.ro/series/flight-of-the-conchords/season-1)

Cea mai frumoasă … carte

”Solenoid” de Mircea Cartarescu (https://humanitas.ro/humanitas/carte/solenoid)

Cel mai bun text din presă despre…

unul dintre puținii artiști autentici întâlniți în ultimii ani și, clar, unul dintre cei mai buni intervievatori ai ultimilor ani. Vă recomand să-i urmăriți îndeaproape pe ambii: https://cinemap.ro/stire/1794/alina-serban--o-poveste-despre-lupta-in-ring-si-in-viata

și dacă cumva nu s-a văzut încă…. Alone at My Wedding (https://hbogo.ro/movies/alone-at-my-wedding) - filmul a fost unul dintre cele 9 care au făcut parte din selecția oficială ACID CANNES din 2018.

Cea mai gustoasă mâncare de săptămâna asta/ sau rețetă de mâncare

teaser: https://bit.ly/2TjPYft

dar mai bine aici: https://bit.ly/2XaQtdb

Cel mai emoționant … show de dans/ creator…

cam așa arăta arta în 2013, în spații culturale bântuite de alt gen de probleme decât cele mioritice

Cea mai cool… descoperire muzicală

nu știu dacă este cool, pentru că nu mă regăsesc deloc în focusul lumii cool de azi…. dar este ceva foarte frumos: https://apple.co/2TiYGuA

Cel mai bun… program de antrenament / menținere în formă

…pe termen lung: https://bit.ly/2ZjG0i5

sau orice apariție Franz Ruppert: https://bit.ly/3cIEJoG

sau orice apariție Joel Fuhrman

///

Vlaicu Golcea semnează muzica și este performer în spectacolul Teatrelli „Urban GIF Show”. De asemenea, este autorul muzicii originale din spectacolul „Contesa”.

Cea mai recentă creație a lui Vlaicu Golcea: https://bit.ly/2WJKTPP

Sau aici, împreună cu Electric Brother: https://bit.ly/2TmfReC

credit foto: 2017 (în timpul proiectului Hikikomori - hikikomori.ro) foto: Florin Ghenade & Bogdan Gîrbovan