Rockstadt anunță vești bune!

Poate până acum ați ajuns să resimțiți dorul pentru o ieșire cu prietenii la terase. Veștile bune de astăzi vin de la Rockstadt care au anunțat pe pagina lor de Facebook:

„Dragi prieteni, Cel mai probabil la data de 01.06.2020 vom putea redeschide terasa Rockstadt respectand conditiile impuse de catre autoritati.

Am unit cele doua terase, Rockstadt si Kruhnen Musik Halle pentru a mari capacitatea cat se poate de mult in conditiile pastrarii distantarii sociale. Am luat toate masurile de igiena si control necesare si impuse pentru prevenirea infectarii si raspandirii virusului.

Vom implementa un sistem de plata cu cardul clubului (Card Rockstadt) care va ramane al vostru si pe care puteti sa il alimentati permanent pentru a plati cu acesta produsele pe care noi le comercializam.

Redeschiderea terasei nu va insemna petrecerea de redeschidere pe care am anuntat-o si pentru care ne-ati sprijinit cumparand bilete in avans. Aceasta va avea loc in momentul in care vom putea redeschide si interiorul clubului pentru a va putea primi pe toti deodata. Totusi, cei care si-au cumparat bilete in avans pentru petrecere pot primi cardul, daca doresc, incepand cu 01.06.2020.

Va multumim si asteptam sa ne revedem. Echipa Rockstadt”

Sursă foto: Facebook Rockstadt

Ca multe alte afaceri din Brașov (sau din țară), Rockstadt au pus la dispoziție o modalitate prin care cei de acasă îi pot susține. „Povestea Rockstadt a început acum 9 ani cu pasiunea pentru muzică si pentru comunitatea rock. Clubul a devenit, prin viziunea și munca echipei, cel mai cunoscut brand local de profil. Însă, fără susținerea prietenilor și a celor care au trecut pragul Rockstadt, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.”

Cum îi puteți susține?

Puteți cumpăra on-line un cod QR în valoare de 100 lei

"Veti fi singurii care vor avea acces la evenimentul de redeschidere a clubului. La intrare codul QR va fi scanat și veți primi un Card Rockstadt alimentat cu 100 lei. Folosiți Cardul Rockstadt pentru a plăti ceea ce consumați de la bar. Petreceți cu noi până în zori !

Puteți cumpăra mai multe coduri QR și ulterior să le preschimbați intr-un singur Card Rockstadt. Cu această ocazie vom inaugura și implementarea sistemului de plată cu card reîncărcabil similar cu cele de la marile festivaluri."

Notă: Dacă ai cumpărat codul QR, banii nu se mai pot rambursa ulterior. Dacă nu poți să ajungi la petrecerea de redeschidere, îți poți primi Cardul Rockstadt oricând după și îți poți folosi banii de pe acesta pentru consumația de la bar. Dar te asigurăm că nu vrei să pierzi petrecerea de redeschidere.

Dacă nu ajungi la club, poți să îți primești cardul la Rockstadt Extreme Fest și să îl folosești pentru consumația de la festival după ce îți validezi biletul de intrare.

#sprijinrockstadt