Pizzarelli-Pizza Bar | #JustTasteIt

Pizza, un preparat ce a luat naștere cu mult timp în urmă pe meleaguri italiene a devenit de-a lungul timpului unul dintre cele mai populare și apreciate delicatese culinare din întreaga lume.  Pasiunea pentru bucătărie, interesul pentru cultura și gastronomia italiană și nu în ultimul rând dorința de a împărți cu comunitatea clujeană o felie pizza, i-a făcut pe Loredana, Vlad și Alexandru să pună bazele unui business specializat pe acest preparat: Pizzarelli- Pizza Bar . Când am spus o felie de pizza nu vorbeam serios... și asta pentru că nu te vei putea opri la o singură felie, cu siguranță.


Luna martie nu a venit tocmai cu motive de bucurie pentru noi, cazurile de Coronavirus ne cuprindeau tot mai tare țara, starea de urgență ne-a blocat în case, dar în tot tabloul acesta sumbru apare și o pată de culoare.  Exact pe data de 9 Martie, Pizzarelli-Pizza Bar își aniversează prima zi de activitate, în incinta Kaufland, zona Între Lacuri.  După cum numele o spune, la Pizzarelli veți găsi o gamă diversificată de sortimente de pizza în stil napoletan, pe care le puteți savura la felie chiar acolo sau take away, fie în două dimensiuni diferite, de 32 de centimetri sau 50 de centimetri.După o discuție cu fondatorii Pizzarelli, am ajuns la concluzia că într-adevăr pasiunea este cea care îți ghidează munca și te îndrumă pe drumul pe care ar trebui să îl urmezi. Cu o experiență de șapte ani în domeniul panificației și patiseriei, dragostea pentru ,,lucrul cu aluatul’’ i-a îndemnat să meargă puțin mai departe și să își pună amprenta asupra culturii clujenilor în materie de pizza. Sau... după cum o spun chiar ei ,,am continuat să facem ce știm cel mai bine.’’


Așa cum spuneam câteva rânduri mai sus, meniul acestora este unul diversificat, în care veți găsi 15 sortimente de pizza pe gustul oricărui gurmand, sortimente pentru iubitorii de carne, pentru cei care adoptă un stil de viață vegetarian, chiar și un sortiment de pizza pentru cei mai mici- Bambino. Dar cel mai bine este să faceți cunoștință direct cu întregul meniul Pizzarelli, chiar aici:Printre clasicele sortimente de pizza, e greu să nu remarcăm o combinație mai inedită de ingrediente ce parcă îți trezește pofta instant. Picante Blue Cheese nu este o pizza specială doar pentru aromele pe care le propune, ci este specială pentru că în ea veți descoperi personalitatea celor care au pus bazele acestui business. Dar să revenim totuși la arome... blat napoletan uns cu sos de roșii și acompaniat de mozzarella, busuioc, salam picant Ventriciana, ardei copt și blue cheese? Mai bine de atât nici nu se putea!


Gusturile diferă și poate pentru fiecare dintre noi o pizza bună este evaluată diferit, însă calitatea ar trebui să fie aspectul pe care să îl apreciem și căutăm cu toții, indiferent de ce preparat vorbim. Accentul pe calitate este pus și de cei care se află în spatele acestui business, folosind în mare parte produse aduse direct din Italia, de cea mai bună calitate. ,, Ne-am propus să facem pizza în stil napoletan și politica noastră este să avem un produs de calitate superioară la un preț corect. Considerăm că o pizza bine făcută are ingrediente superioare din punct de vedere calitativ, blat subțire și bine copt, margini pufoase și un sos de roșii de cea mai bună calitate. Important este să simți aroma fiecărui ingredient, de aceea noi nu adăugăm condimente în sosul de roșii sau în aluat. ’’ ne-am mai spus aceștia.Doar 3 luni au trecut de când Pizzarelli-Pizza Bar și-a deschis porțile, a dat drumul cuptorului și a început să împărtășească cu comunitatea clujeană din pasiunea lor pentru pizza, de aceea poate nu ați reușit cu toții să faceți cunoștință cu brandul și cu produsele acestuia, fapt pentru care i-am rugat pe cei trei fondatori să ne spună 2-3 cuvinte pe care fiecare iubitor de pizza ar trebui să le știe despre ei: ,, Ar trebui să știe că la fel ca ei adorăm să mâncăm o pizza bună, că facem acest business din pasiune pentru această invenție culinară minunată, că promitem să nu facem rabat de la calitate și că misiunea noastră este sa punem multe zambete pe fețele lor.’’


Dacă vorbele v-au stârnit pofta, nu mai stați pe gânduri și faceți o vizită la locația Pizzarelli din incinta Kaufland, zona Între Lacuri pentru take away sau comandați sortimentul vostru preferat de pizza prin intermdiul platformelor tazz.ro și foodpanda.ro.


Poftă bună! ????