Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2020
Lifestyle

4 aplicații care te ajută să te relaxezi

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 4 aplicații care te ajută să te relaxezi Share 4 aplicații care te ajută să te relaxezi


Găsim în jurul nostru tot felul de metode care ne ajută să fim mai organizate/organizați sau productive/productivi. Însă ce se întâmplă cu starea de calm în perioada asta? Cu un prezent incert și prognoze schimbătoare pentru viitor, iată câteva aplicații care te ajută să te relaxezi:

Headspace. Sesiuni mai scurte sau mai lungi de meditație ghidată pentru dimineață, prânz sau seară. Poți să alegi care e cel mai bun moment din zi pentru tine să iei o pauză de trei minute pentru câteva exerciții de respirație.

4 aplicații care te ajută să te relaxezi

Breathe2Relax. Focusată special pe tehnici de respirație, aplicația te ajută să îți controlezi nivelul de stres, stabilizează starea de bine și îți arată pas cu pas cum să te ajuți prin câteva trucuri simple.

4 aplicații care te ajută să te relaxezi

– Sanvello. Cu o abordare holistică asupra anxietății, aplicația pune la dispoziție metode folosite în psihoterapia cognitiv comportamentală menite să te educe să rămâi conștient în momentul prezent.

4 aplicații care te ajută să te relaxezi

Calm. Aplicația te ajută să te relaxezi, te învață bazele meditației și te ghidează către o zi liniștită.

Denisa Velicu, reactor

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută