’Justice League’ versiunea lui Zack Snyder urmează să fie lansată pe HBO Max în 2021

#ReleaseTheSnyderCut a câștigat. HBO Max anunță lansarea în 2021!

Fanii universului DC au fost surprinși cu un anunț din partea lui Zack Snyder (regior, producător, scenarist) care a confirmat pe Twitter că versiunea lui a filmului ’Justice League’(2017) urmează să fie lansată pe HBO Max în 2021.

„Va fi complet ceva nou. Dacă ne referim la filmul lansat deja, ce urmează o să fie o experiență cu totul diferită.” a spus Zack Snyder într-un interviu pentru The Hollywood Reporter unde a mai completat că până acum nu a văzut încă filmul din 2017. E cumva de înțeles, ținând cont că în timpul filmărilor fiica lui a decedat tragic și el s-a retras din procesul de producție, regizorul Joss Whedon completând filmările. Zvonurile că versiunea lui a filmului ar exista au fost confirmate când Snyder a prezentat producătorilor Warner Bros montajul lui de patru ore, apoi cel de două ore, însă propunerile lui nu au fost considerate viabile, astfel făcând eventualitatea lansării unei noi versiuni incertă.

După ce #ReleaseTheSnyderCut a circulat ceva vreme pe internet, confirmarea a venit chiar de la regizorul de la care toată lumea așteaptă acum cu sufletul la gură lansarea de anul viitor.

„Vreau să mulțumesc HBO Max și Warner Brothers pentru gestul lor curajos de a susține artiștii, permițându-le să își expună viziunile personale. De asemenea, mulțumiri speciale tuturor implicați în mișcarea SnyderCut, pentru că ați făcut asta posibil” a mai adăugat regizorul.

HBO Max este o nouă platformă de streaming de la HBO, realizată în parteneriat cu WarnerMedia. Platforma a fost lansată în luna mai 2020 în SUA.