Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2020
Evenimente Muzică

ANIVERSARE | Alifantis. “Ce bine că ești”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ANIVERSARE | Alifantis. “Ce bine că ești” Share ANIVERSARE | Alifantis. “Ce bine că ești”


Citește și:

“Trăiască internetul”!!! am exclamat acum circa 20 de ani când, prin intermediul lui, domnul Alifantis şi cu mine am luat prima oară legătura. Eu îi ascultam cu nesaț muzica, dânsului îi plăcea de fotografiile mele.

Apoi ne-am și întâlnit, ne-am dat binețe. La început am schimbat vorbe, apoi idei și în scurt timp am găsit o formă de comunicare care ne-a apropiat. După ceva timp am devenit prieteni și de fiecare dată când îmi povestea de câte un turneu sau concert, încercam să fiu prezent. În special când nu avea loc la București.

Cumva, parfumul concertelor din provicie au un aer aparte. Lumea parcă este mai sensibilă la cântecele dânsului, timpul are o dimensiune mai statornică iar sălile sînt mai intime.

Acum ceva ani mi-a propus să-i realizez fotografiile pentru un album pe care urma să-l lanseze. Nu putea să-mi facă o bucurie mai mare! Și s-a și întâmplat. Apoi, după alți ani, mi-a povestit despre viitor album, “Mozaic”.

La acest proiect mi-a rămas sufletul cel mai mult. Pentru că fotografiile trebuia să le realizăm în diverse locuri din țară, cu diverși muzicieni care colaborau la proiect și totodată să fotografiem la mozaicul muzeului din Constanța. Astfel am călătorit îndelung împreună.

Aceste pelegrinări, întâlniri cu locuri și personaje mi-au lăsat o amintire aparte legate de domnul Alifantis.

…dar, călătoriile noastre nu s-au oprit atunci și nici acum. Și nici bucuria mea de a-i asculta cântecele. Strofele. Gândurile.

“Ce bine că ești”

 

Material realizat de Răzvan Voiculescu
Poză header: Răzvan Voiculescu

Pe 31 mai, unul dintre cei mai valoroşi compozitori şi muzicieni ai noştri împlineşte 66 ani.

Domnule NICU ALIFANTIS, Zile şi Nopţi vă urează LA MULŢI ANI!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută