Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2020
Zile si Nopti

Astra Film trage linie după 2 luni: 40 de filme și peste 224.000 de vizualizări. Vineri va difuza filmul “Proiectul Corvin”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Astra Film trage linie după 2 luni: 40 de filme și peste 224.000 de vizualizări. Vineri va difuza filmul “Proiectul Corvin” Share Astra Film trage linie după 2 luni: 40 de filme și peste 224.000 de vizualizări. Vineri va difuza filmul “Proiectul Corvin”


În două luni, Astra Film a prezentat, online, 40 de filme remarcabile din întreaga lume. Astfel, a adunat peste 224.000 de vizualizări.

“Publicul de acasă a avut parte până acum, timp de doar două luni de zile, de 40 de filme remarcabile din întreaga lume pe Astra Film Online. Filmele de nonficțiune realizate în urma unor viziuni regizorale inedite au explorat în mod autentic și curajos experiențe umane complexe și probleme existențiale dificile, surprinzând omul într-un periplu de transformări revelatorii”, au transmis reprezentanții Astra Film.
 
Documentarele au tratat istorii vechi și popoare misterioase, tradiții și obiceiuri fascinante, confesiuni emoționante și confruntări violente, reflecții sincere și sentințe grele, frici și traume covârșitoare, fenomenul emigrării și sistemele opresive, viitorul tinerilor și modernizarea lumii.
 
Filmele de nonficțiune special selectate pentru această perioadă au avut în total peste 224.000 de vizitatori unici. Pe pagina de Facebook, au fost 67.544 de vizitatori, iar pe canalul de Youtube 156.490.
 
În plus, pe lângă documentarele pentru publicul general, cei mici s-au putut bucura la rândul lor de aventurile și călătoriile neînfricate ale protagoniștilor din filmele propuse de Astra Film Junior, iar cinematografia documentară de renume s-a putut relaxa cu două concerte live inedite și extraordinare, avându-i în prim plan pe cei de la SonoRo și pe Silent Strike.

Programul amplu poate fi urmărit constant pe site-ul Festivalului-https://www.astrafilm.ro/online/, pe canalul de Youtube și pe paginile de Facebook.

Vineri, 19 iunie, de la ora 18, Astra Film va difuza filmul “Proiectul Corvin”, în regia de Klára Trencsényi.

Potrivit Astra Film, pelicula aduce în discuție un proiect mare de dezvoltare imobiliară din Budapesta, care duce la relocarea a peste o mie de familii și la schimbarea modului vechi de viață din cartier.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută