Unde se mănâncă cele mai bune PASTE în Cluj-Napoca?

La începutul anului, pe site-ul www.zilesinopti.ro, s-a desfășurat sondajul online TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI. Răspunsurile voastre au fost contabilizate și rezultatele sunt acum disponibile online la adresa www.top10.zilesinopti.ro

Iată care au fost restaurantele anului 2019 din Cluj-Napoca, unde se mânâncă cele mai bune PASTE, conform răspunsurilor voastre:

BISTRO CAPRICCIO

Un spațiu intim și o atmosfera șic, unde descoperi savoarea culinară a Italiei, alături de gustul bucătăriei internaționale și tradiționale.

Str. Horea, nr. 32 / www.capricciobistro.ro

BARACCA

Situat în centrul oraşului Cluj-Napoca, Baracca este locul unde arhitectura, design-ul şi pofta de viaţă, îți oferă cadrul perfect pentru ați demonstra dragostea pentru gastronomie şi ingrediente de calitate. Baracca este locul unde viaţa este celebrată în fiecare moment!

Strada Napoca 8A / www.baracca.ro

AROMA RESTAURANT

Restaurantul se află departe de agitația din centrul orașului, într-o livadă de la marginea Clujului. Povestea Aroma a început în 2003, când un restaurant și-a așezat fundația în Livada Palocsay, mizând pe o panoramă unică asupra orașului.

Calea Turzii 329 / www.restaurant-aroma.ro

NEW CROCO

“Te așteptăm în același loc, hotărâți să continuăm împreună aventura începută acum 26 de ani - să explorăm bogația și diversitatea fără limite a bucătariei italienești”

Strada Victor Babeş 12 / www.newcroco.ro

LIVADA

Dacă ar fi să cauți în dicționar semnificația “Livada”, cu siguranță ai găsi la sinonime #goodfood #finewines #livemusic #greatatmosphere. Definesc cel mai bine întregul concept. “Meniul este gândit pentru a te bucura de gusturi intense și aromate. Materia primă este cumpărată, dar vei găsi semnătura noastră în fiecare preparat.”

Str Clinicilor nr.14 / www.restaurantlivada.ro

BISTRO SORRISO

“Bistro Sorriso s-a născut dintr-un vis frumos, pe care ne-am făcut într-un final curaj să îl urmăm, și din dragostea pentru Italia, cu tot ce înseamnă ea: muzica, oamenii, atmosfera, energia și zambetele lor colorate, dar mai ales bucătaria italiană. Așa că am creat un loc cu o atmosfera caldă și primitoare, unde poți să vii cu încredere, dacă ți-e dor să mănânci "italienește".”

Calea Dorobantilor 48 / www.sorriso-bistro.ro

NAPOLI CENTRALE

Pizzeria Spaghetteria Napoli Centrale este pioniera bucătăriei cu specific italianesc din orașul Cluj Napoca, încă din anul 1998. “Originalitatea gustului bucătăriei Italiene este succesul nostru, fiecare produs având savoarea autentică a unei plimbări pe străzile din minunatul oraș Napoli”

Str.Dobrogeanu Gherea nr. 17 / https://pizzerianapolicentrale.ro

MARTY RESTAURANTS

“Cu o grijă neîncetată pentru nevoile celor care ne trec pragul, cu entuziasm și atenție pentru cele mai mici detalii, Marty Restaurants este, de 17 ani, locul perfect pentru o masă relaxantă cu familia sau cu prietenii, pentru o întâlnire de afaceri sau pur și simplu pentru o pauză delicioasă.”

www.martyrestaurants.com

PASTA LA VISTA

“Pasta La Vista” anunță o secțiune nouă în meniu: "Pasta di mare". Puteți savura 3 produse noi: “Spaghetti gamberi e pomodori”, “Spaghetti al Pesto Genovese e gamberi” și “Spaghetti con gamberi in bianco”. Mai pe scurt 3 variante de paste cu creveți.

 www.pastalavista.ro

TORTELLI PASTA BAR

Toate produsele sunt făcute “in house”, de la aluatul de paste până la sosuri. “Începem cu faină și ou, trecem totul prin malaxor și întindem aluatul printr-o mașină manuală de făcut paste. Veți găsi mai toate tipurile de paste, dar specialitatea noastră sunt cele umplute de tip Tortellini care ne-au inspirat atât rețete, cât și numele.”

Str. Virgil Fulicea 2 / www.tortelli.ro

.......

La sondajul TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI au participat 5940 persoane. Întrebările au fost deschise, fiecare răspuns s-a contabilizat ca un vot. Topurile finale au fost stabilite prin cumularea tuturor voturilor valide exprimate. Topul a fost realizat în parteneriat cu compania de cercetare și studii de piaţă, Brandberry www.brandberry.ro

.......

https://top10.zilesinopti.ro/  

Poză header: TORTELLI PASTA BAR