Știi CUI ÎI E FRICĂ DE ENDEAVOUR MORSE?

Endeavour, îndrăgita dramă polițistă, revine pentru a șaptea serie foarte așteptată, formată din trei episoade difuzate consecutiv. Noua trilogie este scrisă de Russell Lewis, autorul tuturor celor 27 de filme Endeavour de până în prezent, și produsă de Damien Timmer (World on Fire). Filmul este în EXCLUSIVITATE la EPIC DRAMA, din 22 iunie, de la ora 22.00

Scurt sinopsis

Noua trilogie, filmată în și în jurul Oxford, Anglia, îi urmărește pe Endeavour și pe colegii săi pășind într-o perioadă de schimbare, la începutul unui nou deceniu. Filmul debutează în noaptea de Revelion a anului 1969, când ordinea normală a fost reluată și echipa s-a reunit la Castle Gate CID, cu superintendentul-șef Bright înapoi la conducerea secției. Cu toate acestea, evenimentele din ultimul an și-au lăsat amprenta asupra lor, iar în noul sezon vechi prietenii vor avea de înfruntat provocări, și relații noi vor înflori. În zorii emancipării feminine, ai progresului social și ai dezvoltării științei, la Oxford anii '70 încep cu descoperirea unui corp pe drumul de edec chiar în ziua de Anul Nou. Având ca singur indiciu un martor care a auzit niște fluierături în noaptea crimei, echipa se apucă de muncă pentru a descoperi vinovatul.

Cu un complot puternic, comun tuturor celor trei episoade ale sezonului, scenariul va testa la maxim moralitatea lui Endeavour, atât personal, cât și profesional.

Trailer

Echipa

După succesul debutului său regizoral în sezonul șase al serialului, Shaun Evans a regizat și primul film al noului sezon. În plus, Anton Lesser (Game Of Thrones) revine la CS Reginald Bright, Sean Rigby (Gunpowder) ca DS Jim Strange, James Bradshaw (Close To The Enemy), precum Dr Max DeBryn, Abigail Thaw (I Want My Wife Back) în rolul Dorotheei Frazil, și Caroline O'Neill (Last Tango In Halifax) în rolul lui Win Thursday.

Foto