5 baruri din țară unde bei un cocteil deosebit

“Marea relaxare” și faptul că pandemia de COVID-19 dă semne că bate în retragere sunt motive nemaipomenite pentru a fi sărbătorite cu un cocteil deosebit. Așadar, fără alte introduceri de prisos, iată unde poți să bei un cocteil excelent în 5 locuri din țară.

BUCUREȘTI - FIX ME A DRINK

Ion Brezoianu 23-25, tel.0771.707.869

Fix Me a Drink este un cocteil bar (artizanal) care arată foarte bine și cool, dar și mai deosebite sunt cocteilurile de aici, cu blenduri foarte interesante. Unde vei mai găsi și băuturi în care se amestecă ciuperci sălbatice sau halva, ca să dăm doar un mic spoiler din ce vei găsi în meniu.

BRAȘOV - SIMONE

Politehnicii 6, tel. 0268.483.765

Simone este un bistro cu mâncare foarte bună, dar este și un loc perfect pentru a ieși cu prietenii atunci când vrei să bei niște cocteiluri și să te întinzi la discuții. Chiar dacă se află în centrul vechi, este un pic mai ferit de puhoiul de turiști, așa că te vei putea bucura și de o „atmosferă locală” și ceva mai „distanțată social”.

IAȘI - ODDITY

Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt 10, tel. 0744.795.205

Băieții de la Oddity nu se încurcă când vine vorba de mixologie, știu să facă lucrurile ca la carte, dar să lase și loc pentru experimente care te vor face să zici „Mmmm!” sau „Wow!” - două chestii pe care chiar vrei să le auzi atunci când vorbim de cocteiluri.

CLUJ NAPOCA - YOLKA

Piața Unirii 21, tel. 0753.083.151

În Cluj sunt multe locuri în care poți amesteca băuturile, dar Yolka e neapărat de încercat când vrei o băutură mixată cum trebuie într-un pahar ce vine decorat pe măsură. Unde mai pui că e super central și că arată foarte bine.

TIMIȘOARA - CABINET 3

Lucian Blaga 3, tel. 0771.260.898

Dacă ești în căutarea unui cocteil bar în Timișoara, la Cabinet 3 e de mers ca la pomul lăudat. Dar ține cont să nu te duci cu sacul, ci cu o mare poftă de băut, pentru că o să tot vrei să încerci ce prepară băieții și fetele de aici. Aruncă un ochi pe pozele lor de pe Facebook și o să înțelegi de ce.