Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2020
Lifestyle / Destinații turistice

Te invităm la o plimbare prin câmpul cu lavandă

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Te invităm la o plimbare prin câmpul cu lavandă Share Te invităm la o plimbare prin câmpul cu lavandă


Până pe 12 iulie, puteți să vă planificați o ieșire din cotidianul urban, la o plimbare printr-un câmp plin cu lavandă, în comuna Crizbav din județul Brașov, la Lavanda Alberta.

Vezi aici harta locației.

Având în vedere situația și condițiile speciale din acest an, Lavanda Alberta și-a deschis porțile pe data de 25 iunie. Câmpul de lavandă se poate vizita până la data de 12 iulie 2020, perioada aproximativă până când tufele de lavandă sunt înflorite.

Te invităm la o plimbare prin câmpul cu lavandă

“Dorim să ne adaptăm condiților și respectării legilor actuale, prin măsurile luate să evităm aglomerarea și să menținem distanțarea fizică (mărirea perioadei de vizitarea a fermei) în momentul plimbărilor prin câmpul de lavandă. Astfel, începând cu data de 25 iunie până pe aproximativ 12 iulie 2020 vom fi prezenți în fiecare sfârșit de săptămână în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 19.00, în câmpul de #lavandaalbertabrasov , pentru a vă organiza în respectarea distanțării sociale impuse prin evitarea aglomerarii și accesului simultan în câmpul de lavandă a prea multor persoane.”

Pentru acoperirea cheltuielilor de organizare și acoperirea pagubelor aduse în câmpul de lavandă, fiecare participant cu vârsta de peste 14 ani va achiziționa minim un buchet de lavandă în valoare de 10 lei pe care și-l va culege din ferma de lavandă.

Te invităm la o plimbare prin câmpul cu lavandă

IMPORTANT: Toți cei prezenți pe câmpul de lavandă vor avea obligatoriu o FOARFECĂ uzuală – nu cuțit, briceag sau alt obiect de tăiat.

Iată ce puteți face în zonă:

– să vă culegeți buchetul sau buchetele mult dorite de lavandă;

– să faceți fotografii în câmpul de lavandă;

– să simțiți cum miroase uleiul de lavandă, apa de lavandă și florile uscate de lavandă din zona de munte;

– să vizitați biserica lutherana din Crizbav și cetatea medievala Heldenburg. 

Vizita la Lavanda Alberta nu necesită rezevare. Pentru mai multe informații: tel: 0747.070.656 sau pe pagina www.facebook.com/LavandaAlbertaBrasov 

Despre antreprenorul afacerii parfumate

Ioan Albert este inginer de profesie, iar până la Revoluție a lucrat la Hidromecanica. Ulterior, acesta și-a deschis o firmă de confecții pe care o deține încă, în paralel cu ferma de lavandă. Lavanda Alberta este o afacere de familie care a pornit din pasiunea pentru lavandă. „La un moment dat, aveam casa plină de lavandă, proaspătă și uscată, le dădeam rudelor, prietenilor și văzând că producția crește, am spus să facem ceva în privința asta“, povestește lavandierul.

Citiți aici și un interviu cu Ioan Albert, antreprenorul afacerii Lavanda Alberta.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută