Teatrul Mic anunță programarea primelor spectacole în aer liber

Teatrul Mic anunță  programarea primelor spectacole în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale ce se va desfășura pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, începând cu luna august, bineînțeles, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.Astfel, după lunga și nefericita perioadă de așteptare, publicul se va putea bucura, din nou, live, de basmul contemporan „Apa Vie" după  Frații Grimm, regizat de Ștefan Lupu, în data de 14 august, ora 20:00.

Spectacolul de comedie „Pensiune Completă" în regia lui Gelu Colceag, va avea două reprezentații în zilele de 15 și 29 august, tot de la ora 20:00.

Următoarea comedie programată pe scena amfiteatru a Teatrului de Vară Herăstrău, în data de 16 august, de la ora 20:00, va fi spectacolul „Angajat la doi patroni" de Richard Bean, după "Slugă la doi stăpâni" de Carlo Goldoni, regizat de Vlad Corbeanu.

Biletele pentru reprezentațiile programate la Teatrul de Vară Herăstrău vor putea fi achiziționate în pachete de câte  2 locuri, online de pe platforma www.bilet.ro, sau, începând cu data de 10 august, direct de la casele de bilete ale Teatrului Mic, în intervalul orar 11:00- 19:00, dar și de la casa de bilete a Teatrului de Vară, în intervalul orar 17:00 - 20:00 doar în ziua spectacolului.

Detalii despre spectacole aici.
Pentru că suntem, în continuare, într-o situație complicată, pe care o vom putea depăși doar împreună, spectatorii vor fi rugați să respecte normele și cerintele impuse de autorități.