“Breaking Me”, de la Topic și A7S, este cea mai cautată piesă din lume

DJ-ul și producătorul german Topic a dat lovitură cu super hit-ul “Breaking Me”, alături de A7S. De 16 saptămâni în top 10 radio și TV în România, "Breaking Me" are toate premisele pentru a deveni piesa verii 2020, în România, și nu numai.

 

Dupa ce a intrat in topurile din intreaga lume si a urcat vertiginos, piesa “Breakig Me” este, in acest moment, cea mai cautata piesa, conform Shazam, din intreaga lume. Cu aproximativ 5.000.000 de Shazamuri, DJ-ul ocupa prima pozitie in Global Chart, acesta fiind urmat in clasament de artisti precum The Weeknd sau SAINt JHN.

In Romania, piesa “Breaking Me” ocupa prima pozitie in topul radio & TV si este in topurile platformelor de streaming, precum Spotify sau Apple Music.

“Breaking Me” vorbeste despre dependenta dintr-o relatie de cuplu, iar Topic spune ca stilul lui muzical este “muzica melancolica de dans”. Artistul si-a inceput cariera de DJ fiind inspirat de grei ai domeniunului, ca Avicii sau Swedish House Mafia, fiind indemnat si de fostul sau profesor de muzica.

Pe perioada pandemiei, Topic a petrecut mult timp in studio, a compus si a produs piese, asadar in perioada urmatoare ne putem astepta la un nou hit din partea sa.

Link: https://umusic.lnk.to/BreakingMePR