5 festivaluri care au loc în București în acest an

Marile festivaluri nu se mai întâmplă în România anului 2020, e clar de ce. E o măsură care a fost luată peste tot în lume, niciun mare festival din Occident nu se mai ține în acest an, cu excepția EXIT-ului din Serbia, care va avea loc în august. Dar am văzut cu toții ce se întâmplă atunci când sârbii sunt siguri că stăpânesc pandemia de COVID-19. Dacă nu știi poanta, întreabă-l pe Novak Djokovic. În fine, iată totuși ce festivaluri de dimensiuni mai mici se vor ține sigur (dacă pandemia nu explodează și mai mult) și în siguranță în București, în acest an:

BabaRock Fest 

Împreună cu o parte din trupele care au contribuit la îmbogățirea curentului rock autohton, cei de la Quantic au creat festivalul „BabaRock Fest” special pentru cei care îndrăgesc acest curent. Trupele care vor fi prezente pe scenă în cele 3 zile de festival sunt: Antract, Celelalte Cuvinte, Compact, Iris Nelu Dumitrescu, Kempes România, Krypton, NIGHTLOSERS, Sarmalele Reci, Spitalul De Urgență, Timpuri Noi.

Perioadă: 10-12 iulie

Loc: Grădina de Vară Quantic

Preț: 75 lei/ zi

Link eveniment aici 

....... 

Green Hours jazz&theatre-café JAZZ Fest XII

Green Hours JAZZ Fest merge mai departe, cu mai puțini oameni în public, dar cu la fel de multe surprize plăcute pentru pasionații de jazz. Totul va avea loc, cel mai probabil în aer liber, în grădina de vară, iar trupele și invitații urmează să fie anunțați în perioada următoare, dar concertele cu distanțare socială au început deja la Green, așa că poți deja să mergi la unul să vezi cum o sa fie atmosfera și la festival. 

Perioadă: 3-6 septembrie

Loc: Green Hours

Preț: TBA

Link eveniment aici 

....... 

BurgerFest

În luna mai ar fi trebuit să aibă loc ediția cu numărul 6 a singurului festival de burgeri din România. Urma să descoperim cei mai buni burgeri, să ne relaxăm la iarbă verde, să ne bucurăm de o bere rece și de concerte. Dar realitatea a fost ceva mai dură și ne-a lovit cu prima pandemie din ultimii 100 de ani și toate planurile de mai sus au fost date peste cap. Însă, dacă totul va fi bine, BurgerFest revine în 2020 în septembrie. Biletele sunt deja puse în vânzare, urmează să fie anunțate și ultimele detalii pentru această ediție ce va avea loc în condiții speciale.

 

Perioadă: 4-6 septembrie

Loc: TBA

Preț: 20 lei / zi sau 35 lei / abonament

Link eveniment aici 

....... 

SAGA Festival


SAGA Festival trebuia să fie un fel de UNTOLD al Bucureștiului, cu nume precum Disclosure, Don Diablo, Faithless DJ Set (Sister Bliss), Marshmello, Meduza, Alan Walker, Sam Feldt (Live), Sigala și Tiësto în line up. Ar fi trebuit deja să aibă loc între 5-7 iunie, dar pandemia de COVID-19… Însă, SAGA este unul dintre marile festivaluri din acest an din România care nu s-au amânat pentru 2021 și urmează să aibă loc în această toamnă. Rămâne de văzut care va fi line up-ul și, chiar mai important, care vor fi măsurile de protecție pentru public și artiști. Biletele cumpărate rămân valabile.

Perioadă: 11-13 septembrie

Loc: Parcul Izvor

Preț: 300 - 700 lei / 3 zile

Link eveniment aici

....... 

Rock/Metal Nation Fest #2

Festivalul a luat naștere din pasiune pentru muzică și dorința de promovare a trupelor underground din România. După ani de muncă și adus împreună comunitatea rock/metal din România, prin intermediul rețelelor de socializare, a doua ediție a festivalului a fost anunțată cu un line up de zile mari, cel puțin pentru cei pasionați de acest gen: Implant pentru Refuz, CRIMENA, High $tatus, Hiraeth, Why cat, why?, Fun Times, Dirty Shirt, Blodiga Skald, HARMASAR, W3 4R3 NUM83R5, Walking Through Ashes, Veerbruda, Green Shepherd.Să sperăm că pandemia de COVID-19 nu ne va transforma în zombies până atunci.

Perioadă: 19-20 septembrie

Loc: Club Quantic

Preț: 69 - 120 lei / abonament

Link eveniment aici

....... 

FOTO COVER: https://www.facebook.com/perFORMDays/