B.U.G. Mafia : 8 Zile Din 7

B.U.G. Mafia a lansat o nouă piesă, prima după o pauză de aproape 2 ani. Melodia se numește "8 Zile Din 7" și este înregistrată în colaborare cu AMI.

"8 Zile Din 7" vine după o pauză de aprope doi ani de la apariția piesei "Cad Lanțuri", ce a avut un mesaj politic și social.

Interpretată de B.U.G. Mafia și AMI, noua piesă "8 Zile Din 7" a fost înregistrată și mixată în Double Snare Studio. Producător și inginer de sunet a fost Tata Vlad, tot el semnând și muzica.

Prima piesă B.U.G. Mafia lansată în 2020 este o promisiune a menținerii pasiunii pentru muzică, indiferent de obstacole și critici. 

B.U.G. Mafia este unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, dar și unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană, trupa înroland o adevărată armată de fani în spațiul online: canalul de pe YouTube are în prezent peste 1,3 milioane de abonați, iar pagina de pe Facebook peste un 1,3 milioane de fani.

Fondată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) și Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii și societății românești. În cifre, B.U.G. Mafia însemnă: 10 albume de studio, 6 maxi-single-uri, 13 videoclipuri și vânzări de peste un milion de unități fizice.