TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Cluj-Napoca

La începutul anului, pe site-ul www.zilesinopti.ro, s-a desfășurat sondajul online TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI. Răspunsurile voastre au fost contabilizate și rezultatele sunt acum disponibile online la adresa www.top10.zilesinopti.ro

Iată care au fost rezultatele voturilor pentru Cluj-Napoca, conform răspunsurilor voastre.

CARE ESTE CEL MAI BUN RESTAURANT DIN CLUJ?

BARACCA

Baracca se prezintă astfel: Cu abordare liberă şi modernă bucătăria noastră se bazează pe un stil de gătit creativ, asociat şi susţinut de ingrediente atent selecţionate de la furnizorii noştri. Se pune accent pe tehnici de gătit care păstrează integritatea materiei prime folosite şi pe optimizarea valorilor nutritive. Rezultatul este o bucătărie contemporană care susţine o viaţă sănătoasă.

BaraccaCredit foto 

UNDE MĂNÂNCI CELE MAI BUNE PASTE ÎN CLUJ?

TORTELLI PASTA BAR

Toate produsele noastre sunt făcute in house, de la aluatul de paste până la sosuri. Începem cu faină și ou, trecem totul prin malaxor și întindem aluatul printr-o mașină manuală de făcut paste. Veți găsi mai toate tipurile de paste, dar specialitatea noastră sunt cele umplute de tip Tortellini care ne-au inspirat atât rețete, cât și numele.

Tortelli Pasta BarCredit foto

UNDE MĂNÂNCI CEA MAI BUNĂ PIZZA ÎN CLUJ?

PIZZA ACROBATICA

Pizza Acrobatica este denumirea italiană a acrobațiilor cu aluatul de pizza pe care Lucian Stoian le-a învățat de pe Youtube. Tehnica învârtirii aluatului în aer este preferată de către pizzarii napoletani, ea ajutând aluatul să fie întins uniform și să nu rețină umezeala. Acrobațiile cu aluatul de pizza au fost motivul pentru care Lucian a participat ca performer la Qatar International Food Festival 2015. Aventura Pizza Acrobatica Cluj, pizzerie si pizza delivery în Cluj, a început in 2013, la altă locație. Intre timp, Pizza Acrobatica a devenit marcă înregistrată și s-a mutat mai aproape de centrul orașului Cluj-Napoca, pe Strada Avram Iancu, nr. 13..

AcrobaticaCredit foto 

UNDE MĂNÂNCI CEL MAI BUN BURGER ÎN CLUJ?

BURGER HOUSE

Burgerii noștri sunt unicați. Suntem fani burgeri, dar burgeri adevărați, făcuți cu carne proaspătă și 100% din vită. Ceea ce îți punem în farfurie este mai mult decât o simplă bucată de carne strâmtorată între două bucăți de chiflă. 

Burger HouseCredit foto

CARE ESTE CEL MAI BUN PUB DIN CLUJ?

IRISH&MUSIC PUB

Locul este o legendă a orașului și se prezintă astfel: Fie că îți dorești o masă delicioasă sau un loc în care să bei cu prietenii (sau singur, nu judecăm), Irish Music Pub e locul în care trebuie să vii. Meniul nostru poate satisface atât iubitorii de carne cât și vegetarienii, iar băuturile… păi, nu suntem cel mai vechi pub din oraș degeaba. Pe scurt, ne vom asigura că dacă ne treci pragul vei pleca satisfăcut, indiferent de scopul pentru care ai venit.

Irish music pubCredit foto

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ CAFENEA DIN CLUJ?

MERON

Istoria brandului Meron începe în anul 2015, când un grup de investitori a creat conceptul unic pentru cafeaua de specialitate în România, inaugurează prima locație a lanțului ce urma să se dezvolte în sistem de franciză. În 2020 Meron deține 14 locații: 8 în Cluj-Napoca, 1 în București, 1 în Satu Mare, 2 în Oradea, 1 în Zalău, și 1 în Târgu Mureș situându-se printre primele francize din Transilvania.

 MeronCredit foto

CARE ESTE CEL MAI BUN CLUB DIN CLUJ?

/FORM SPACE

/FORM SPACE este un spaţiu artistic care stimulează neîncetat creativitatea şi pasiunea pentru muzică a artiştilor, dar şi a publicului. /FORM permite fiecărui artist să se exprime nu doar prin microfon sau scenă, ci auditiv şi vizual, prin rescrierea dialogului cu publicul odată cu fiecare performance. 

FormCredit foto

CARE A FOST FESTIVALUL ANULUI 2019 ÎN CLUJ?

UNTOLD

Festivalul se desfășoară la Cluj, începând cu anul 2015. La ediția din 2017, festivalul a atins o audiență record: peste 350.000 de participanți în cele 4 zile de festival. Ediția din anul 2018 are loc în perioada 2-6 august. Printre invitații anunțați se numără Bonobo, The Prodigy, Afrojack, Armin Van Buuren. Untold a câștigat premiul „Best Major European Festival” în 2015.

Untold
Credit foto

La sondajul TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI au participat 5940 persoane. Întrebările au fost deschise, fiecare răspuns s-a contabilizat ca un vot. Topurile finale au fost stabilite prin cumularea tuturor voturilor valide exprimate. Topul a fost realizat în parteneriat cu compania de cercetare și studii de piaţă, Brandberry www.brandberry.ro

...

https://top10.zilesinopti.ro