3 seriale noi care au premiera în luna iulie

Chiar dacă nu mai petrecem la fel de mult timp în casă ca în timpul stării de urgență, setea de seriale noi tot a rămas. Din fericire, luna iulie vine cu destul de multe premiere, unele foarte interesante și despre care se va vorbi peste tot. Iată 3 dintre aceste producții pe care merită să arunci un ochi și să notezi data premierei în agenda de binging.

„JU-ON: ORIGINS” (Netflix) - 3 iulie

Unul dintre cele mai cunoscute și înfricoșătoare filmele horror japoneze, care a lăsat o amprentă pe psihicul tuturor celor care l-au văzut, dar și în pop culture, este „Ju-on” aka „The Grudge”. Din anul 2002, când a fost lansat, și până în prezent au existat numeroase continuări și spin-off-uri, așa că era normal ca la un moment dat să apară și un serial Netflix. Acesta va fi în japoneză și va dezvălui evenimentele tragice și sângeroase care au avut loc în acea casă bântuită și blestemată. Clar un must see pentru toți iubitorii genului.


Trailer ”JU-ON: ORIGINS”

„Brave New World” (Peacock / Sky One) - 15 iulie

Transformarea într-un serial a romanului „Minunata lume nouă”, a lui Aldous Huxley, este cu siguranță unul dintre evenimentele cinematografice ale anului, mai ales că în ultimii ani distopiile și conducătorii totalitari au devenit din ce în ce mai înrădăcinați în realitatea noastră. În acest serial va juca Demi Moore, dar și Jessica Brown Findlay („Downton Abbey”), Harry Lloyd („Game of Thrones”), Alden Ehrenreich („Solo”) și Joseph Morgan („The Originals”). Pentru cei care nu sunt familiari cu subiectul romanului, acțiunea are loc într-o societate totalitară și utopică din viitor, în care copiii sunt creați prin inginerie genetică, toată lumea are un loc predestinat în societate și mințile tuturor sunt condiționate să urmeze regulile. Însă un intrus amenință să distrugă toată această aparentă perfecțiune.


Trailer ”Brave New World”

„Cursed” (Netflix) - 17 iulie

Anul trecut am avut pe Netflix serialul „The Witcher” care a rupt. În 2020, platforma de streaming încearcă să repete figura cu o producție similară sau cel puțin cu aceeași atmosferă, bazată pe romanul grafic de mare succes cu același nume, scris de Tom Wheeler și ilustrat de Frank Miller. Serialul își reimaginează lengenda regelui Arthur prin ochii personajului Nimue (Katherine Langford), o tânără care are un dar misterios și este blestemată să aibă destinul tragic al Doamnei din Lac, dar care e aleasă de Excalibur. Ea va face echipă cu Arthur (Devon Terrell) în misiunea de a-l găsi pe Merlin (Gustaf Skarsgård), pentru a-i da sabia magică.


Trailer ”Cursed”

  • Text de Gruia Dragomir.