Gelateria EIS[kalt] – înghețată artizanală, 100% naturală EIS[kalt] te răsplătește !!!

În semn de mulțumire, EIS[kalt] răsplătește loialitatea și formează o comunitate de oameni faini! Cumpăra înghețată, completează fluturașul din locație, și EIS[kalt] îți face cinste!

Noi am fost deja la ei și ne-au convins. EIS[kalt] folosește doar ingrediente 100% naturale, fără premixuri, fără emulgatori, fără coloranți. Diferența se poate observa foarte ușor, in textură, in culoare, in aspect, in gust. Noi spunem că EIS[kalt] sunt singurii care pot dovedi că înghețata lor este naturală. Din acest motiv, și nu numai, foarte multe sortimente se regăsesc doar la această gelaterie. Pentru că nu sunt condiționați de premixuri, înghețata lor e unică, e originală, e artizanală, e 100% naturală.

Înghețată din orice

EIS[kalt] face înghețată din orice, dacă e posibil. Câteva exemple: înghețată cu colivă, cu mămăligă, cu bere, cu mici, cu piper, cu cuișoare, cu vin (alb sau roșu), cu prosecco, cu curry, prosciutto con melone, vișinată și câte și mai câte .... Până acum au făcut in jur de 130 de sortimente ... Poți veni chiar și tu cu propuneri!! Ei sunt mereu deschiși și țin cont de sugestiile voastre!

Doar 5 lei pentru o cupă EIS[kalt] 

O cupă costă doar 5 lei, un preț infim, dacă ne raportăm la calitatea ingredientelor folosite. Pe ei ii găsiți in Piața Sfatului, nr. 3, între KFC si Biserica Ortodoxa.

Deși au doar 2 ani pe piața brașoveană (nici aceia împliniți), lumea spune că, într-adevăr, înghețata lor e altfel. Dați o fugă să vă convingeți și voi! Noi ne-am convins și îi recomandăm cu mare plăcere și încredere!

Acum puteți cumpăra la pachet și caserole de 500g - 4 sortimente (40 lei) și 1kg - 5 sortimente (75 lei).

Îi găsiți pe Facebook sau Instagram, pentru întrebări, iar în Piața Sfatului 3, între orele 10.30 – 22.00 L-D.

Eis Kalt