Târg de vară până-n seară 31 iulie – 2 august 2020

Asociația Urban Events organizează Piaţa Ţărănească şi Meşter(Eşti)! - Târgul de Vară până-n seară, desfăşurat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, în perioada 31 iulie – 2 august.

Intrarea este liberă iar accesul se face prin Str. Monetăriei cu ieșire prin Bd. Ion Mihalache.
De pe la 10.00 dimineaţa până seara târziu, în curtea Muzeului vor fi: târgoveţi şi artizani, meşteri şi negustori cu: dulciuri şi podoabe, obiecte vechi şi ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.
Vor fi prezenţi, cu multe şi felurite obiecte tradiționale: iconari, cioplitori în lemn, ţesătoare, tineri artizani, cusătorese, împletitoare etc. Pe negustorii de antichităţi îi veţi întâlni în curtea din spate cu: ţesături, mobilier, carte, ceramică şi porţelanuri, obiecte specifice unei gospodării ţărăneşti, patefoane, ceasuri, gravuri şi felurite obiecte de artă.
Se pot târgui: dulciuri, baclava, miere şi produse apicole, fructe și legume de sezon, sirop de cătină și palincă, limonadă și langoși.
La faţa locului, pentru pofticioşi, preparatele româneşti la grătar și la ceaun se servesc cu lipie dâmboviţeană: sărmăluțe, frigărui, costiță afumată, ciolan, mămăliguță ardelenească, legume la grătar și fel de fel de bunătăți.
Vă așteptăm la sfârșit de săptămână, în curtea MNȚR, la o nouă ediție Piața Țărănească!

Vă rugăm să respectați normele de distanțare socială și să manifestați responsabilitate față de sănatatea dumneavoastră și a celorlalți.
• respectați regulile de prevenție și igienă și dezinfectați-vă mâinile folosind recipientele de la standuri
• păstrați distanța de siguranță de minimum 1,5 metri liniari, stânga/dreapta și față/spate și respectați marcajele de distanțare
• nu atingeți mobilierul ce compune standul de vânzare
• manevrați /transportați produsele achiziționate astfel încât să evitați contaminarea
• veniți neînsoțiți la cumpărături
• dacă sunt mai multe persoane va rugăm să folosiți mască de protecție.