Billie Eilish lanseaza single-ul si videoclipul piesei "my future"

Billie Eilish a revenit cu single-ul “my future”, proiect despre care a declarat într-un email trimis către fani: "am scris melodia la începutul carantinei și este personală și specială pentru mine. Acel moment a fost exact unde eram psihic – încrezătoare, entuziasmată, introspectivă. Recent, la nivel general, i s-au adaugat și alte înțelesuri, raportate la contextul în care ne aflăm. Sper că veți extrage propriile înțelesuri din toată situația aceasta."

“No Time To Die”- coloana sonoră a filmului James Bond 

Piesa “my future” a fost compusă și înregistrată în Los Angeles, fiind produsă de către fratele artistei, FINNEAS. Single-ul vine după cantecul “No Time To Die”, coloana sonoră a filmului James Bond, și lansarea albumului de debut – “WHEN WE FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”. Single-ul este lansat cu un videoclip animat, creat de catre artistul Australian Andrew Onorato.

Urmărește aici videoclipul:Anul 2020 a început pentru Billie cu 5 premii GRAMMY la cea de-a 62-a ediție a premiilor, în ianuarie. Au urmat premiile cinematografiei, celebrele Oscaruri, unde Billie a urcat pe scenă alături de fratele său, pentru un moment live al piesei “Yesterday”, de la The Beatles”.
Ulterior a lansat track-ul official de pe coloana sonoră James Bond, iar în martie trebuia să înceapă turneul sold-out “Where Do We Go?”, care, din păcate, s-a amânat cu puțin timp înainte de a începe. 

Billie
 
Noul cântec a fost scris în izolare, unde Billie a avut mai mult timp să reflecteze, și se poate spune că “my future” este și un produs al unei femei, o forma de maturizare, de acceptare și contemplare.

 

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter