Jurjak lansează piesa "Un tip norocos"

Un blues perfect la sfârşit de săptămână, la sfârşit de lună, vine la pachet cu dorul de ducă, cu linişte şi detaşare. Jurjak lansează piesa "Un tip norocos", extrasă de pe următorul album-"Hoţii de vise".

"Un tip norocos"

Simplu şi concis, o parabolă inspirată din actualitate, "Un tip norocos" poate fi oricare dintre noi, în orice context. Norocul este inconsecvent, dar aduce cu sine fericire, reuşite, bunăstare.

Cover Un tip norocos

"Cred că piesa caracterizează starea noastră actuală și toţi avem nevoie de puţin noroc... să fim sănătoşi să ne vedem de viaţă", a declarat Jurjak.

Muzica şi producţia sunt realizate de către Jurjak, iar versurile sunt adaptate după Tudor Arghezi. Videoclipul este regizat tot de către Jurjak şi îl aduce în prim plan pe actorul Adrian Ciobanu, cunoscut pentru rolurile din filme precum "Nunta mută", "Maria, Regina României", "Funeralii fericite", dar şi multe alte proiecte.

Urmăreşte aici videoclipulTot despre noroc ne-a vorbit Jurjak şi în anterioară melodie, "Jocuri de noroc", în care puncta că norocul ţi-l poţi face singur sau, pur şi simplu, dă peste tine. Melodia "Un tip norocos" va fi inclusă pe al treilea material discografic, pe care Jurjak îl va lansa în curând, şi de pe care a extras până în prezent, piesele “Inima de piatra”, “Timpul” şi "Jocuri de noroc”

"Lemon Blues" primul album Jurjak

Primul album lansat de Jurjak se numeşte "Lemon Blues" şi a apărut în 2016.

„Imnul Minerilor” nominalizată la premiile Gopo

În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influenţe blues, electro, rock şi folk, pe care se regăseşte şi piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”. Cel de-al treilea material semnat de către Jurjak se va numi "Hoţii de vise".

 

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter