Cum a fost pe litoral şi în Centrul Vechi după noile restricţii care închid terasele la ora 23:00

Colegii de la unsitedemuzica.ro, au făcut un review după intrarea în vigoare a noilor reglementări pentru terasele din centrul vechi al Bucureștiului și de pe litoral.

Începând cu 1 august, regulile aplicate distracțiilor la terase au fost actualizate de autorități, din cauza creșterii alarmante a cazurilor de răspândire a noului coronavirus. În Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova și Galați, dar și în Bucureși, terasele și cluburile se închid la ora 23:00, începând cu 2 august, iar purtarea măștii în spații publice aglomerate devine obligatorie.

unsitedemuzica.ro

foto: unsitedemuzica.ro

Regulile se aplică în București și în alte 7 județe din țară și au în vedere în principal limitarea programului de lucru, până la ora 23:00, pentru toate cluburile și terasele, cât și obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice aglomerate, precum faleza.

Duminică seara, la ora 23:00, când au intrat în vigoare noile reglementări, poliția a ieșit pe teren pentru a se asigura că toată lumea respectă noile reguli.

În Centrul Vechi al Capitalei, imaginile surprinse cu puțin după ora 23:00 păreau să arate că patronii de localuri au înțeles și s-au conformat noilor măsuri. Și oamenii păreau să fie la curent cu noile reglementări, pentru că locul, altădată plin de viață, forfotind de tineri, era mai degrabă pustiu, scrie Digi24.

Vezi tot articolul aici.