THE DEVIL ALL THE TIME - primele imagini

Scris de Antonio Campos și Paulo Campos, bazat pe romanul de Donald Ray Pollock, THE DEVIL ALL THE TIME se lansează la nivel global pe Netflix pe 16 septembrie.

Scurt sinopsis

În Knockemstiff, Ohio, și în pădurile din împrejurimi, personaje sinistre - un predicator infam (Robert Pattinson), un cuplu neobișnuit (Jason Clarke și Riley Keough) și un șerif corupt (Sebastian Stan - locul 10 în topul pop culture România realizat de Ioan Big) - converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa.

Cu acțiunea cuprinsă între cel de-al Doilea Război Mondial și războiul din Vietnam, „THE DEVIL ALL THE TIME”/„ÎNTOTDEAUNA DIAVOLUL” regizat de Antonio Campos oferă un peisaj seducător și îngrozitor, care îi determină pe cei drepți să lupte împotriva celor corupți. Din distribuție fac parte și Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett și Pokey Lafarge, iar această poveste densă și plină de suspans este bazată pe romanul premiat scris de Donald Ray Pollock.

Primele imagini

Robert Pattison

Robert Pattinson

Tom Holland

Tom Holland

Jason Clarke și Riley Keough

Jason Clarke și Riley Keough

Bill SkarsgårdBill Skarsgård 

Citește și: 

→ Oamenii de știință au stabilit că Robert Pattinson este cel mai frumos bărbat din lume

→ 5 filme cu Tom Holland

 

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter