Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 04/08/2020
Film / Streaming

THE DEVIL ALL THE TIME – primele imagini

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii THE DEVIL ALL THE TIME – primele imagini Share THE DEVIL ALL THE TIME – primele imagini


Scris de Antonio Campos și Paulo Campos, bazat pe romanul de Donald Ray Pollock, THE DEVIL ALL THE TIME se lansează la nivel global pe Netflix pe 16 septembrie.

Scurt sinopsis

În Knockemstiff, Ohio, și în pădurile din împrejurimi, personaje sinistre – un predicator infam (Robert Pattinson), un cuplu neobișnuit (Jason Clarke și Riley Keough) și un șerif corupt (Sebastian Stan – locul 10 în topul pop culture România realizat de Ioan Big) – converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa.

Cu acțiunea cuprinsă între cel de-al Doilea Război Mondial și războiul din Vietnam, „THE DEVIL ALL THE TIME”/„ÎNTOTDEAUNA DIAVOLUL” regizat de Antonio Campos oferă un peisaj seducător și îngrozitor, care îi determină pe cei drepți să lupte împotriva celor corupți. Din distribuție fac parte și Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett și Pokey Lafarge, iar această poveste densă și plină de suspans este bazată pe romanul premiat scris de Donald Ray Pollock.

Primele imagini

Robert Pattison

Robert Pattinson

Tom Holland

Tom Holland

Jason Clarke și Riley Keough

Jason Clarke și Riley Keough

Bill SkarsgårdBill Skarsgård 

Citește și: 

→ Oamenii de știință au stabilit că Robert Pattinson este cel mai frumos bărbat din lume

→ 5 filme cu Tom Holland

 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută