A apărut noul număr Zile și Nopți București

Noul număr al revistei pop-cultureZile și Nopți București, este acum acum în oraș! Iată câteva recomandări din cuprinsul revistei.

Editorial de Ioan Big: O (nouă) viaţă condimentată cu “I”-uri. IMPREVIZIBIL. IMPROBABIL. INUTIL. IREVERSIBIL. “Nu vom dispărea ca specie dar vom stagna în evoluţia noastră şi asta doar datorită unor nenorocite de I-uri. Regăsirea bucuriei experienţelor trăite... pe viu, adaptate la modul ‘safe’, este cea care ne poate scoate însă din fundătură

Interviu EXCLUSIV: PAVEL BARTOȘ. Sunt un fan al interacţiunii umane şi nu că nu cred în gadget-uri dar nu le las să-mi dicteze viaţa. Încerc. Nu că şi reuşesc, că aş fi ipocrit să zic acum că reuşesc întru totul, nu, pentru că tehnologia ne cotropeşte viaţa dar interacţiunea umană este cea importantă

To kill for... cu MONICA BÂRLĂDEANU, KINGA ÖTVÖS, ȘTEFAN IANCU.

POP-UP STORiEs: Un secol de cinema... În blugi. De ce purtăm blugi? Sunt durabili? Sunt comozi? Ne fac să arătăm bine? Cum de a ajuns un faimos designer haute couture ca Yves Saint Laurent să declare că “Mi-aş fi dorit ca eu să fi fost cel care a inventat blugii. Au expresivitate, modestie, sex appeal, simplitate – tot ceea ce-mi doresc eu de la îmbrăcămintea pe care o creez.”

Interviu EXCLUSIV: MATTHEW BEARD. În această vară, Epic Drama transmite în exclusivitate miniseria Misterele Vienei/Vienna Blood, o producţie cu subiect detectivistic al cărui cap de afiş este Matthew Beard, interpretul unui discipol al lui Sigmund Freud care devine ‘profiler’ pentru poliţia vieneză la începutul secolului 20.

POVEȘTI DE SUCCES: Lăptăria cu Caimac.

COOL TRAVEL: 3 plaje frumoase din România, unde distanțarea e posibilă.

BUCUREȘTI

Salut, București. O privire pe harta Bucureştiului cultural. Editorial de Ioan Big. 

Povești din București: Sweetology. Este una dintre cele mai populare gelaterii din oraș, cu foarte mulți fani, iar acest lucru se poate vedea și după numărul mare de poze de pe Instagram cu înghețata artizanală de aici, făcute de clienți.

Seri de vară cu teatru în Herăstrău.

CLIN D’OEIL. CĂTĂLINA GRAMA: O viaţă ca JOJO.

Suento – grădina ascunsă de pe Toamnei.

5 terase de pe care poți lucra remote.

Horia Ghibuțiu. JURNAL DE BUCUREȘTEAN: Ploile care vor veni.

MUZICĂ

ABBA: Muzica dintr-o vacanţă de vară. A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi... un grup din nordul Europei, ABBA, care s-a născut cu 50 de ani în urmă, când două cupluri de tineri muzicieni suedezi aflati în vacanță în Cipru au început să cânte de plăcere împreună pe plajă și au sfârșit prin a susține un concert improvizat în fața soldaților ONU încartiruiți pe insula din Mediterană.

Interviu exclusiv cu RICK WAKEMAN. Călătorie în spaţiu şi timp cu un muzician astral.

Berti Barbera. Omul cu discurile

ARTĂ

CRISTINA MILEA. “Orice aş face, încep din minimalism şi termin în baroc”;

Autorul de benzi desenate GIUSEPPE MANUNTA în premieră în România;

UNDERCLOUD, Festivalul de Teatru Independent de Orice;

ARTIȘTI URBANI: Alex Baciu. „Mă consider un turist în propriile mele lucrări”

FILM

3 filme în care acțiunea se desfășoară pe o insulă;

Decăderea eroilor lui TOM CLANCY;

3 seriale cu supereroi mai… altfel.

FILM DOCUMENTAR: Originea Sfinxului din Bucegi, pasiunea unei cineaste (OANA R. GHIOCEL)

EAT & DRINK

Poftiți la înghețată fierbinte!;

5 locuri din țară unde poți mânca un burger bun;

5 terase din țară cu bere artizanală;

De 4 X vermut.

Găsești revista Zile și Nopți în București, distribuită la cele mai cool locuri și terase din oraș: Sun Plaza, Veranda Mall, Amfiteatru TNB, Gradina cu filme, Hop Garden, Have a Cigar, Nostalgia, BEAT bar umanist, , Fabrica, Dianei 4, Control, Voila, Green Hours, J’ai Bistro, La Copac, Acuarela, Tucano Dorobanților, Hard Rock Cafe, Beraria H, Riviera Park, Acuarela, etc.

Citește revista online AICI

Pentru informații zilnice, programe online sau offline, știri, interviuri sau opinii, intră pe www.zilesinopti.ro 

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter