Dupa hitul "Supalonely", BENEE lanseaza single-ul "Snail"

BENEE, noua senzatie pop, cunoscuta la nivel international pentru hitul "Supalonely", lanseaza single-ul "Snail".

Tanara artista originara din Noua Zeelanda surprinde acum printr-un refren care iti ramane intiparit instant in minte, "I'm a snail, you're a guy, kinda mad I can't fly" si o productie electronica, rezultand o noua piesa imprevizibila si, totodata, un imn de necontestat. 

Piesa "Snail" este compusa si inregistrata alaturi de Josh Fountain, dupa ce Noua Zeelanda a iesit din carantina, BENEE fiind inspirata in compunerea piesei de perioada de cateva saptamani de izolare. 

"In toata aceasta perioada, am dezvoltat o fascinatie pentru melci. Nu aveam foarte multe lucruri de facut, si mi-am petrecut timpul afara uitandu-ma la melci, privindu-i cum isi petrec o zi obisnuita. De aici a pornit si inspiratia pentru piesa, de la ideea de a fi un melc si de a iesi in ploaie. Si asta este piesa mea de 'lockdown'", a declarat BENEE.

snail

Hitul "Supalonely", in colaborare cu Gus Dapperton, a depasit 1,7 miliarde de ascultari, a devenit un hit pe Tik Tok, avand peste 10 milioane de video-uri incarcate si ocupa locul opt in topul radio din SUA. 
La inceputul verii, Apple Music a anuntat ca BENEE este urmatorul artist Up Next, fiind primul artist din Noua Zeelanda care reuseste performanta aceasta. 

Stella Bennett, cunoscuta ca BENEE, este o artista nascuta in anul 2000, din Noua Zeelanda, care a debutat in 2017 cu EP-ul "FIRE ON MARZZ". In 2019, a urmat al doilea EP, "Stella & Steve", de pe care a lansat ca single, piesa "Supalonely", care a devenit un hit international in aceasta perioada.

Newsletter