5 locuri de unde să comanzi când te-ai săturat să mănânci aceleași lucruri

Sunt pline aplicațiile de delivery de pizza, paste, burgeri sau feluri de mâncare banale. Așa că poate te-ai plictisit și tu să comanzi aceleași lucruri, când, de fapt, ai fi vrut ceva bun și deosebit.

Pentru tine, sătulul de pizza/paste/burgeri, am făcut lista asta, dar o poți salva pentru a te inspira și atunci când vrei să impresionezi pe cineva cu o masa deosebită, livrată chiar la ușă.

Cheese Up

Cheese Up este un food truck pe care-l găseai la festivaluri, dar de o lună a parcat în curtea frumoasei terase Acuarela. De aici ei fac cele mai bune sandvișuri cu „grilled cheese”, atât pentru pofticioșii de pe terasă, dar și pentru cei de acasă. Toți cei care le-au încercat sandvișurile s-au arătat mai mult decât impresionați și mulțumiți. În plus, pe lângă faptul că sunt foarte gustoase, mai dau și bine în pozele pe Instagram. Deci, nu mai sta pe gânduri și aruncă repede un ochi pe oferta lor.

Adresă: Polonă 40 (Acuarela)

De unde comanzi: Glovo, Food Panda, Bolt Food

Boboko by Kaiamo

Boboko by Kaiamo e un concept de comfort food ce păstrează valorile restaurantului Kaimo, care experimentează și se joacă cu bucătăria românească. Vei găsi aici niște delicioase chifle cu lapte gătite la abur (aka „milk buns”), umplute cu tot felul de nebunii, de la caracatiță, la șnițele de dovlecel. Ele vin și în combinații amețitoare și pe gustul carnivorilor (pastramă de rață, timus de vițel, piept și urechi de porc), dar și cu opțiuni pentru vegetarieni (zakuska de vinete, brânză din Horezu, caviar de alge) și chiar și în versiunea desert (Nutella și pufarine, lapte prăjit și înghețată artizanală). Va fi greu de ales, dar poți oricând să mai comanzi.

Adresă: Ermil Pangratti 30

De unde comanzi: Food Panda

Kaiamo facebook

Arrosticini

Și food truck-ul Arrosticini a tras pe dreapta în curtea Grădinii Monteoru. De aici ei continuă să pregătească #celemaibunefrigărui de berbecuț, după rețeta originală din regiunea Abruzzo, din sudul Italiei. Întinse pe o felie de pâine, trasă și ea pe grătar, și cu niște cartofi prăjiți lângă, sunt o masă pentru care papilele gustative sigur îți vor mulțumi.

Adresă: Calea Victoriei 115 (Gradina Monteoru)

De unde comanzi: Bolt Food

Maui Waui Poke

Întrebarea e următoarea: ai încercat vreodată un fel de mâncare hawaiian? Dacă răspunsul este „Nu!”, e clar că e momentul să o faci. Maui Waui Poke are în meniu mai multe feluri de boluri hawaiiene, cu combinații dintre cele mai diverse și care arată ca un curcubeu. Ca să dăm doar un exemplu, Blue Ocean Poke Bowl conține orez, creveți marinați, edamame, porumb, varză roșie, icre, wakame, castraveți, dressing shaka lime și ono chilli, plus toppinguri de ceapă crocantă și mix de susan. Te-ai convins, da?

Adresă: Calea Floreasca 55

De unde comanzi: Food Panda

Kin by the Bun

Ce zici de un desert care vin sub forma unui ghiveci cu plante? Găsești așa ceva de comandat de la Kin by the Bun. Poți să alegi fie un ghiveci de carton, fie unul real, pe care, după ce-i devorezi conținutul, îl poți folosi pentru a planta o floare, de data asta cu pământ, nu cu cremă fină de mascarpone, straturi savuroase de fructe și brownie proaspăt. Este și un cadou surprinzător și care va atrage toate privirile.

De unde comanzi: orders@kinbythebun.com


  • Text de Gruia Dragomir.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter