Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2020
Muzică

Sunetele Orașului | Săptămâna 31 august – 6 septembrie

Delia Mitrache De Delia Mitrache
Comentarii Sunetele Orașului  | Săptămâna 31 august – 6 septembrie Share Sunetele Orașului  | Săptămâna 31 august – 6 septembrie


Citește și:

Delia Mitrache a făcut o selecție de evenimente live în oraș în perioada 31 august – 6 septembrie 2020

 

Miercuri, 2 septembrie, Ora 18:00

E-an-na, Breathelast și Dark Fusion – Quantic Pub

colaj

Miercuri, 2 septembrie, de la ora 18:00, E-an-na vine în Quantic Pub împreună cu Breathelast și Dark Fusion. Bilete: AICI.

Ne așteaptă o seară plină de energie și acorduri de rock / metal. Trei dintre cele mai fresh și îndrăgite trupe de rock ale momentului, E-an-na, Breathelast și Dark Fusion vin în Quantic pentru a ne oferi un show electrizant. E-an-na s-a clasat rapid în topurile iubitorilor de folk metal cu piese precum „Codru”, „Jiana” sau „Viu”. Au participat la mai multe festivaluri de muzică, printre care Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival, unde au primit numai reacții pozitive. Breathelast este o trupă care știe cum să se reinventeze în permanență, la baza sound-ului lor stau emoțiile și trăirea naturală a unor momente de inspirație care animă membrii formației. Monstrul, Ascuns în pereți și Îmi lipsesc sunt doar câteva dintre piesele mele preferate de la ei. Dark Fusion a reprezentat cu succes România la celebrul festival de muzică Wacken Open Air în cadrul Metal Battle (W.E.T. Stage), clasându-se pe locul șase din 28. CYBER NATION este ultimul lor album care a adus un element de noutate metal-ului românesc, fuzionând cyber-industrialul cu extreme metal-ul.

 

Miercuri, 2 septembrie, Ora 20:30

Lucia | Backyard Acoustic Season 2020 – Expirat Halele Carol

Lucia

Suntem invitați în curtea Expirat la un concert acustic susținut de Lucia, miercuri, pe 2 septembrie, de la 20:30. Intrarea este liberă, iar accesul se face începând cu ora 18:00.

Lucia este o tânără cântăreață din România cu o voce inconfundabilă și o prezență care transmite multe trăiri. Piesele pe care le interpretează se duc cel mai mult în zona pop-soul-ului. A devenit cunoscută în 2012, după ce a încărcat pe YouTube o variantă, interpretată în maniera personală, a piesei „Silence”, în original de The MOOoD. Versiunea aceasta a cântecului a depășit 11 milioane de vizualizări și a primit reacții pozitive, atât din partea ascultătorilor, cât și din parte oamenilor de specialitate din domeniul muzical. Stilul interpretativ al Luciei a fost comparat cu cel unor cântărețe celebre, voci extraordinare, precum Adele sau Regina Spektor. Probabil că vom avea posibilitatea să ascultăm și cele trei single-uri ale artistei: Silence, Me Over You și Hide (Like Stars).

 

 

Vineri, 4 septembrie, Ora 20:00 

ROA | Opening act: DJ JIJI – Arena TEI

roa

Vineri, 4 septembrie, de la ora 20:00, suntem așteptați la Arena TEI, pentru a petrece alături de DJ JIJI și ROA. Bilete: AICI.

DJ JIJI va deschide seara și va da tonul petrecerii, fiind urmat de live-ul special al trupei ROA. DJ JIJI anunță că vom avea parte de „plăceri muzicale vinovate din timpuri îndepărtate”. Ne pregătește un show plin de surprize, Can’t Touch This, în stilul său caracteristic specific zonei 80’s & 90’s Party, pe placul nostalgicilor care vor avea ocazia să-și asculte piesele preferate din acea perioadă mixate într-o manieră unică. ROA este una dintre cele mai cunoscute trupe de muzică electronică de la noi. Înființată în 2010, a cunoscut rapid succesul și aprecierea ascultătorilor, după ce prima lor melodie, Ne place, a devenit piesa cea mai difuzată pe radiourile HitStation din România, adunând peste cinci milioane de vizualizări în mai puțin de șase luni.

 

sâmbătă, 5 septembrie, Ora: 20:45 

Paula Seling / Acoustic #PeTerasă – Berăria H

Paula seling

Paula Seling va susține un concert acustic pe terasa Berăriei H, sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 20:45, iar accesul este gratuit. Spectatorii sunt așteptați să-și ocupe locurile începând cu ora 18:45.

Pe marginea lacului Herăstrău, într-o atmosferă înălțătoare, plină de emoții și sentimente, așa cum ne-a obișnuit până acum, superba artistă va susține un show acustic. Compozitoare, interpretă, instrumentistă, fostă realizatoare de emisiuni radio, câștigătoarea a numeroaselor premii oferite de festivaluri muzicale renumite, cum ar fi Cerbul de Aur, considerată Cea mai bună voce feminină din România la Premiile Industriei Muzicale Românești din 2002, cea care a reprezentat România în cadrul Concursului Muzical Eurovision din 2010 (unde s-a clasat pe locul trei, împreună cu partenerul ei de scenă, Ovi) și în 2014 (unde a fost declarată cea mai frumoasă participantă din Europa), cu un impresionant portofoliu artistic, Paula Seling este o figură pregnantă în muzica românească, ce emană bun gust, profesionalism și are o magie aparte. A cântat în deschiderea unor nume faimoase precum Joan Baez (27 iunie 1997), Chick Corea (9 noiembrie 1998), Michael Bolton (7 iulie 2007), Beyonce (26 octombrie 2007).

  • Recomandări de Delia Mitrache.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută