Ce faci săptămâna asta la Brașov? Săptămâna 1- 6 septembrie 2020

Evenimentele își fac din nou apariția pe scenele orașului nostru, vă invităm să vă inspirați din lista noastră de propuneri pentru prima săptămână din septembrie 2020.

 

MARȚI, 1 SEPTEMBRIE 2020, ORA 18:00-22:00

Pandemic Happy Hours @ ROCKSTADT

PANDEMIC HAPPYHOUR

În fiecare zi de MARȚI este HAPPY HOURS între 18:00 și 20:00 cu prețuri la jumătate ! Promoția este valabilă numai pentru plata cu cardul Rockstadt. Dacă nu aveți card, îl puteți solicita de la bar și reîncărca ori de câte ori aveți nevoie. Garanția pentru emiterea cardului costă 10 lei și este returnabilă. 

 

MIERCURI, 2 SEPTEMBRIE 2020, ORA 18:00

ARMONII DE TOAMNĂ @ OPERA BRAŞOV

OPERA BV

Artiștii au pregătit un program atrăgător și variat, care cuprinde arii renumite din operetele „Vânzătorul de păsări” de Carl Zeller, „Paganini” de Franz Lehár, din musical-urile „Very Warm for May” de Jerome Kern și „Kiss Me, Kate” al lui Cole Porter, dar și piese din lirica universală și românească: „Cântece țigănești” de A. Dvořák, „O, rămâi” de George Stephănescu sau „Dragu-mi-i, mândro, de tine” de Tiberiu Brediceanu. Clarinetistul Ionel Pârlea ne va oferi Aria Rosinei din opera „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini, în transcripție proprie, precum și „Romanza” din „Sonata pentru clarinet și pain” de Fr. Poulenc. Preț bilete: 15 lei

 

TOATĂ SĂPTĂMÂNA (CHIAR TOATĂ LUNA)

Gastro - Descoperiri Urbane: ialoc fest BRAȘOV

ialoc fest devine cel mai mare festival dedicat restaurantelor care își așteaptă oaspeții la masă, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Și nu oricum, ci și cu o serie de oferte și reduceri de până la -50% doar la rezervarea mesei prin aplicația ialoc. 

IALOC FEST BV

 

JOI, 3 SEPTEMBRIE 2020, ORA 19:00

Concert caritabil Sebastian Lala & Joma @ VISSSUAL

VISSSUAL

N-ai cum să ratezi acest concert caritabil, autentic și vibrant pe care l-am pus la cale împreună cu Eroii noștri de poveste Sebastian Lala & Joma, la Grădina din Visss. Muzica lor integrează energia și unicitatea a două lumi diferite, cea a muzicii electronice și cea a muzicii instrumentale, prin joacă și dragoste pentru creație.
Așa că, voi veniți de vă bucurați și conectați cu clipa prezentă și muzica bună pe care o are de oferit, iar dacă v-a plăcut,#donati si #sustineti cauza noastră din cadrul Brașov Heroes#Eroidepoveste, ce are ca scop implementarea activităților recreaționale și de socializare pentru copiii cu autism din cadrul Asociației Raza de Speranță.

 

VINERI, 4 SEPTEMBRIE 2020, ORA 20:00

Seara Filmului Scurt la Brașov | powered by ShortsUP @CURTEA BISERICII NEGRE BRAȘOV

shortup bv

7 filme scurte alese de curatorul ShortsUP despre comunitate, empatie și curaj, proiectate timp de două ore în Curtea Johannes Honterus, Brașov (curtea Bisericii Negre) - Intrare liberă.

 

SÂMBĂTĂ, 5 SEPTEMBRIE 2020, ORA 18:00

Bărbierul din Sevilla @ OPERA BRAŞOV

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, de la ora 18.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, vă invităm la o operă comică foarte populară și extrem de îndrăgită: „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini, pe care o vom prezenta într-o versiune adaptată. Eroul principal al acestei lucrări este Figaro, un frizer din Sevilla secolului al XVIII-lea, în același timp romantic și îndrăzneț, care se folosește de toate șiretlicurile pentru a-i vedea fericiți pe Rosina și Contele Almaviva. Preț bilete: 20 lei

 

DUMINICĂ, 6 SEPTEMBRIE 2020, ORA 10 

Minicursa Brașov Heroes Coresi @CORESI SHOPPING RESORT

BV HEROES

Pe 6 septembrie dăm startul Săptămânii Comunității Brasov Heroes cu prima minicursă găzduită de Cartier Coresi, pe Aleea Aviatorilor.
Alături de prieteni, familie, vecini sau colegi, vă așteptăm să vă înscrieți la cursa Brașov Heroes Coresi! Vom avea grijă să păstrăm distanțele și măștile pe fețe în timp ce sărim peste obstacole. Pentru că locurile sunt limitate la 45 de persoane per cursă, vă așteptăm să vă înscrieți primii pentru cele 2 curse de la orele 10 și 11.

 

VINERI - DUMINICĂ

BRAȘOV JAZZ& BLUES FESTIVAL - SOLD OUT

Se poate urmări online pe pagina de facebook a evenimentului.

 

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter